Παρουσιαστής συνελήφθη για κλοπή κινητού στο κέντρο της Αθήνας

11:23 2/8/2019 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΠαρουσιαστής συνελήφθη για κλοπή κινητού στο κέντρο της ΑθήναςΠαρασκευή, Αύγουστος 2, 2019 - 11:22

❱❱ Χειροπέδες σε γνωστό παρουσιαστή και πρώην μοντέλο...

... πέρασαν το πρωί της Τετάρτης οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ, καθώς τον έπιασαν στη λεωφόρο Βασιλίσσης Ολγας όταν αποπειράθηκε να αρπάξει το κινητό τηλέφωνο μιας νεαρής κοπέλας.

Το μοντέλο, που ακόμα και στη δύση της έκτης δεκαετίας της ζωής του αποτελεί τον απόλυτο ερωτικό

πόθο των γυναικών, οδηγούσε τη μηχανή του, ενώ ως συνεπιβάτης καθόταν πίσω του ένας φίλος του.

Σε στάση μέσων μαζικής μεταφοράς επί της λεωφόρου Βασιλίσσης Ολγας εντόπισαν μια κοπέλα να μιλάει στο κινητό τηλέφωνό της και ο παρουσιαστής οδηγός της μηχανής σταμάτησε ελάχιστα μέτρα πιο μακριά, προκειμένου να βάλουν σε εφαρμογή το σχέδιό τους.

Άρχισαν να φωνάζουν

Ο συνεπιβάτης κατέβηκε από τη μηχανή και με πρωτοφανές θράσος άρπαξε το τηλέφωνο της κοπέλας μπροστά στα έκπληκτα μάτια δεκάδων πολιτών.

Τόσο η νεαρή όσο και εκείνοι που ήταν παρόντες στο σκηνικό άρχισαν να φωνάζουν, με αποτέλεσμα να τους ακούσουν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ που βρίσκονταν κοντά στο σημείο και να κινητοποιηθούν.

Ετσι, μέσα σε ελάχιστα λεπτά ακινητοποίησαν τον παρουσιαστή και τον φίλο του και προχώρησαν στη σύλληψή τους. Μάλιστα, μετά την καταγγελία που υπέβαλε η νεαρή κοπέλα, πέρασαν και οι δύο τη νύχτα της Τετάρτης στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Συντάγματος.

Τόσο τον τελευταίο καιρό όσο και παλαιότερα ο παρουσιαστής είχε απασχολήσει πολλές φορές τη δημοσιότητα, καθώς έχει παραδεχτεί πως αντιμετωπίζει σοβαρά θέματα υγείας, ενώ στο παρελθόν είχε συλληφθεί και για ναρκωτικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα