Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

ΑΣΤΡΑΠαρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016Παρασκευή, Φεβρουάριος 26, 2016 - 07:00

ΚΡΙΟΣ: Γίνετε περισσότερο συνεργάσιμοι και ελαστικοί, για να μπορέσετε να λάβετε βοήθεια από τους συνεργάτες σας και τον σύντροφό σας σε αυτήν την περίοδο που είναι γεμάτη υποχρεώσεις και εργασίες.

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορεί να έχετε τη διάθεση να κυνηγήσετε καινούργιους στόχους, αλλά πρέπει πρώτα να κάνετε προσεκτικούς υπολογισμούς για να μη διακυβεύονται τα οικονομικά σας. Καταφέρατε να πετύχετε να δίνετε και να παίρνετε

ισότιμα, οπότε σταματήστε να γκρινιάζετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ακολουθήστε την κοινή λογική σε αυτά που επιδιώκετε και μετριάστε κάπως τις προσδοκίες σας> Δεν πρέπει να στενοχωριέστε όταν δεν μπορούν να εκπληρωθούν όλα τα όνειρά σας. Αποβάλετε τους εγωισμούς και αναγνωρίστε στην αγάπη το χάρισμα που έχει να γιατρεύει τις πληγές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αναλάβετε περισσότερες πρωτοβουλίες για να επιδιώξετε καλύτερους όρους εργασίας. Προχωρήστε προσεκτικά και με αργά βήματα και θα διαπιστώσετε ότι δεν θα μείνετε παραπονεμένοι.

ΛΕΩΝ: Σεβαστείτε τα συμφέροντα και τον χώρο των άλλων, μια και θα έχετε σημαντική ηθική και πρακτική στήριξη από την πλευρά ατόμων που πιστεύουν σε εσάς και έχουν κύρος. Αλλάξτε τακτική και μην παίζετε παιχνίδια δύναμης, γιατί θα χάσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προωθήστε την αναδιοργάνωση των επαγγελματικών και κοινωνικών θεμάτων σας, προχωρώντας πάνω σε κάποιο σχέδιο και όχι ακροβατώντας με πιθανά σενάρια. Μεταδώστε στους συνεργάτες σας τον ενθουσιασμό που έχετε αυτές τις ημέρες.

ΖΥΓΟΣ: Εκτός από τόλμη, χρειάζεστε και τα μέσα για να μπορέσετε να εξασφαλίσετε τις αλλαγές που θα σας βοηθήσουν. Δώστε, λοιπόν, σημασία στις λεπτομέρειες, γιατί και αυτές παίζουν τον ρόλο τους. Εάν υπάρχουν κάποιοι που σας αμφισβητούν, δώστε τους πιο πειστικές αποδείξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επειδή το πιο σημαντικό είναι να δημιουργήσετε στεγανά στις σχέσεις σας, δημιουργήστε τις βάσεις σωστής επικοινωνίας, για να αποκτήσετε τη σύμπνοια και τη στήριξη των άλλων. Μην πειραματίζεστε με φιλικές σχέσεις που έχουν αποδείξει εδώ και καιρό ότι είναι ανθεκτικές.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μελετήστε τα τωρινά δεδομένα της ζωής σας. Κάντε βαθιές τομές σε όλα με ρεαλισμό και αποφασιστικότητα, μια και οι εξαρτήσεις είναι καλές μόνο μέχρις ενός ορίου. Δώστε προτεραιότητα στις ανάγκες του εργασιακού χώρου σας, αφού σας αγχώνουν περισσότερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Νιώστε αυτάρκεις, τώρα που φαίνεται να ευνοήστε στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα, δημιουργώντας παράλληλα μια νέα τάξη πραγμάτων. Οταν θεωρείτε τις αποφάσεις σας τελεσίδικες, εννοείται ότι δεν μπορείτε να αφήνετε και αμφιβολίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι σκέψεις που κάνετε και δεν βλάπτουν άλλους δείχνουν ότι φροντίζετε τον εαυτό σας. Συνεχίστε έτσι, ακόμα και αν κάποιοι σας πουν εγωιστές και ατομιστές. Εάν δεν μπορείτε να παρακολουθείτε τις εξελίξεις, ζητήστε περισσότερο χρόνο.

ΙΧΘΥΣ: Για να μην υπάρχουν θύτες και θύματα, δημιουργείστε σχέσεις εμπιστοσύνης και μετά ασχοληθείτε με θέματα συμπεριφοράς δική σας ή του περιβάλλοντός σας. Μην απομονώνεστε τελείως και χάνετε την επαφή με τον πραγματικό κόσμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα