ΠΑΟ: «Απειλή» από τον Ταυλαρίδη

ΑΘΛΗΤΙΚΑΠΑΟ: «Απειλή» από τον ΤαυλαρίδηΠέμπτη, Φεβρουάριος 22, 2018 - 18:03

Ο,τι παίρνει με κόπο στο γήπεδο κινδυνεύει να το χάσει στο... δικαστήριο. Χθες εκδικάστηκε η καταγγελία του Στάθη Ταυλαρίδη εις βάρος της ΠΑΕ και πλέον είναι ορατός ο κίνδυνος αφαίρεσης τριών βαθμών.

Τα οφειλόμενα ανέρχονται στα 97.000 ευρώ, ποσό που, όπως τόνισε ο δικηγόρος του ποδοσφαιριστή Πάρης Ατλαμάζογλου, «ο Παναθηναϊκός

μπορεί να βρει και να πληρώσει τον παίκτη». Την «πράσινη» ΠΑΕ εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Βασίλης Κωνσταντίνου και ο δικηγόρος Αλκης Παπαντωνίου. Αρχικά μίλησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου ζητώντας αναβολή.

«Προσπαθούμε να κάνουμε έναν διακανονισμό με την πλευρά του ποδοσφαιριστή» υποστήριξε, με τον δικαστή να απαντά: «Πήρατε πολλές αναβολές, εξαντλήσαμε το περιθώριο και την καλή διάθεση που έδειξε το δικαστήριο λόγω της κατάστασης, δεν μπορούμε να δώσουμε άλλη αναβολή». Τότε πήρε ξανά τον λόγο ο Κωνσταντίνου, ο οποίος σημείωσε: «Περιμένουμε κάποια έσοδα για να λύσουμε το θέμα». Ωστόσο, η υπόθεση εκδικάστηκε κανονικά. «Μέχρι να βγάλετε απόφαση και να συνεδριάσει το Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ έχουμε χρόνο ώστε να τα βρούμε» είπε ο δικηγόρος του Ταυλαρίδη, κάτι που σημαίνει ότι, αν ο ΠΑΟ δεν καταφέρει, να τα βρει με τον παίκτη, τότε θα του επιβληθεί αφαίρεση τριών βαθμών.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα