Παναθηναϊκός: Περιμένοντας την απάντηση του Κρ. Σαμπά

ΑΘΛΗΤΙΚΑΠαναθηναϊκός: Περιμένοντας την απάντηση του Κρ. ΣαμπάΔευτέρα, Αύγουστος 29, 2016 - 19:01

Η αγωνία συνεχίζεται στον Παναθηναϊκό, που περιμένει την απάντηση του Κρίστοφερ Σαμπά (φωτό). Η περίπτωση του Κονγκολέζου με γαλλικό διαβατήριο αμυντικού, που ήρθε στην Αθήνα και συμφώνησε στα 350.000 ευρώ για 1+1 χρόνια, είναι προχωρημένη, αλλά όχι τελειωμένη, αφού προέκυψε διαφωνία στα μπόνους.

Υπάρχει αισιοδοξία ότι θα πει το «ναι» και, αν αυτό συμβεί, θα έρθει άμεσα στην Αθήνα

για ιατρικά και υπογραφές. Τις τελευταίες ημέρες πάντως έχουν τεθεί υπόψη του Στραματσόνι κι άλλοι στόπερ, οι οποίοι μπορούν να αποκτηθούν από τον Παναθηναϊκό με τη μορφή δανεισμού. Πρόκειται για τον Φεντερίκο Μπάρμπα, τον 22χρονο αριστεροπόδαρο αμυντικό της Εμπολι, και τον Ματέο Μπιαντσέτι, τον 23χρονο στόπερ της Ελλάς Βερόνα. Από εκεί και πέρα, ο Ζοσέ Πολ Εμποκού θεωρείται κλεισμένος από τον Παναθηναϊκό, με τον Αντρέα Στραματσόνι να έχει έρθει σε συμφωνία με τη διοίκηση της Κιέβο Βερόνα για τον μονοετή δανεισμό του.

Ο 24χρονος πρώην άσος της Σταντάρ Λιέγης έχει συμφωνήσει για τη μετακόμισή του στην Αθήνα και στον Παναθηναϊκό, αλλά όλα εξαρτώνται από την πώληση του Βίκτωρα Κλωναρίδη.

Τέλος, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα ο Παναθηναϊκός να κινηθεί για γκολκίπερ, με τον Παναγιώτη Τσιντώτα να είναι στα υπόψη. Ο 23χρονος γκολκίπερ έχει συμβόλαιο με τον Λεβαδειακό, αλλά δεν υπολογίζεται και δεν ανανεώνει. Εφόσον ο Αντρέα Στραματσόνι ανάψει το πράσινο φως για την απόκτησή του και οι Βοιωτοί δεν προβάλουν απαιτήσεις, η μεταγραφή θα γίνει και ο Τσιντώτας θα αποτελεί μαζί με τον Στέφανο Κοτσόλη την εναλλακτική λύση πίσω από τον Λουκ Στιλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα