Πακέτο ανανέωσης για τις «bottom selfies»!

ΚΟΣΜΟΣΠακέτο ανανέωσης για τις «bottom selfies»!Παρασκευή, Οκτώβριος 24, 2014 - 17:07

ΕΠΕΙΔΗ η μόδα θέλει τις σταρ και κατ’ επέκταση όσες τις αντιγράφουν να μη φωτογραφίζονται ανφάς ή προφίλ αλλά πλάτη, τα ινστιτούτα αισθητικής της Αμερικής ενέταξαν στο «μενού» των υπηρεσιών τους ειδικό πακέτο ανανέωσης για τα... οπίσθια που έχουν ραντεβού με την κάμερα! Βλέποντας τις διάσημες να στρέφονται από τις selfies στις belfies (ή αλλιώς «bottom selfies») και να ποστάρουν ολοένα και περισσότερες φωτογραφίες με τα τουρλωτά οπίσθιά

τους σε πρώτο πλάνο, οι «γκουρού της δερματικής αναζωογόνησης» επινόησαν ένα πακέτο περιποίησης για τη βελτίωση της εμφάνισης και του τόνου της επίμαχης περιοχής. Το πακέτο περιλαμβάνει πίλινγκ, θεραπεία με λέιζερ και περιποίηση ενυδάτωσης, αλλά μπορεί να διαφοροποιηθεί και ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε γυναίκας. Το σίγουρο είναι πάντως ότι εγγυάται οπίσθια άξια για... ζουμάρισμα!

«Χρησιμοποιούμε τόσα χρόνια αυτές τις θεραπείες για να αναζωογονούμε την επιδερμίδα του προσώπου ή του ντεκολτέ. Εχουν όμως εξίσου καλό αποτέλεσμα και στην περιοχή των γλουτών. Με αυτές καταπολεμάμε την κυτταρίτιδα, εξαλείφουμε τα σπυράκια, τα μαύρα στίγματα και άλλες δερματικές ατέλειες, και φυσικά ενισχύουμε τον τόνο και την εμφάνιση της επιδερμίδας» δήλωσε ο δρ Κάρλος Ξάβιε, ο οποίος εισήγαγε το «bottom facial» από την Αμερική στη Βρετανία και ετοιμάζεται να το διαδώσει και στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης.

Η τιμή του πακέτου κυμαίνεται στα 350 ευρώ, όμως, όπως λένε χαρακτηριστικά όσες το έχουν δοκιμάσει, «το να αισθάνεσαι όμορφη είναι αξία ανεκτίμητη!»

Αφροδίτη Ραυτοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα