Παίζει σε διπλό ταμπλό και ανάβει φωτιές η σέξι Τζένη

TV GOSSIPΠαίζει σε διπλό ταμπλό και ανάβει φωτιές η σέξι ΤζένηΤετάρτη, Απρίλιος 30, 2014 - 15:27

Είναι τσαχπίνα, σέξι, έξυπνη, αλλά βάζει και... φωτιές. Και μάλιστα σε δύο κανάλια, στον Alpha και στο Μega! Η Τζένη Μπότση θα εμφανιστεί απόψε στις 21.00 στη σειρά «Διά ταύτα», στο επεισόδιο με τίτλο «Τα προξενιά του ταρίφα». Παράλληλα αυτές τις ημέρες παίρνει μέρος στα γυρίσματα του σίριαλ «Μοντέρνα Οικογένεια», όπου υποδύεται μια φίλη της Ζέτας Δούκα η οποία θα της κάνει πλύση εγκεφάλου ώστε να... επαναστατήσει.

«Με τον Λάκη Λαζόπουλο είχαμε συνεργαστεί στην ταινία “Ρ 20”, αλλά και στη θεατρική παράσταση “Κι αέρα στα πανιά μας”. Με πήρε τηλέφωνο για το επεισόδιο, το οποίο το γυρίσαμε σε τέσσερις ημέρες, ενώ γελούσαμε από το πρωί μέχρι το βράδυ. Υποδύομαι μια ναζιάρα γυναίκα που είναι παντρεμένη με τον Δημήτρη Μαυρόπουλο, ο οποίος είναι πάρα πολύ ζηλιάρης».

Στο ταξί του Μπουρδούμη

«Οταν μπαίνω στο ταξί του Αλέξανδρου Μπουρδούμη, αυτός νομίζοντας ότι είμαι ελεύθερη, επιθυμεί να με προξενέψει, γιατί έχει χόμπι να κάνει συνοικέσια. Εγώ από φιλαρέσκεια δεν λέω ότι είμαι παντρεμένη και φτάνουμε όλοι στα δικαστήρια, αφού ο άνδρας μου του έχει... πυρπολήσει το ταξί. Είναι μαγικό το πώς ο Λάκης αντιλαμβάνεται το τι συμβαίνει στην καθημερινότητα, τι χαρακτήρες ανθρώπων υπάρχουν. Αφουγκράζεται τον Ελληνα και αποδίδει τα όσα έχει να πει μέσα από το “Αλ Τσαντίρι”. Ο Λάκης είναι καυστικός και μακάρι να τον ακούγαμε καλύτερα, για να επαναπροσδιορίσουμε όλοι τις ανάγκες μας» λέει στην «Espresso» η ηθοποιός, την οποία... τσακώσαμε στα γυρίσματα της «Μοντέρνας Οικογένειας».

Φυσικά θελήσαμε να μάθουμε τον ρόλο της στη σειρά του Mega. «Κάνω μια φίλη της Ζέτας Δούκα, με την οποία είχαν χαθεί λόγω διαφορετικών υποχρεώσεων, ωστόσο συναντιούνται τυχαία. Η Βάσω, ανύπαντρη η ίδια και καριερίστρια, της βάζει φιτιλιές, λέγοντάς της ότι αφιερώθηκε στην οικογένεια και ξέχασε τις σπουδές της. Τα ακούει ο Κώστας Κόκλας, ο σύζυγος της Ζέτας, και γίνεται χαμός. Αλλά η Βάσω κατά βάθος κουβαλά μια πίκρα. Ο άνθρωπος δεν είναι ευχαριστημένος με τίποτα, ούτε όταν έχει οικογένεια ούτε όταν δεν έχει, δυστυχώς. Μόνο για την υγεία μας και για το πιάτο φαγητό που τρώμε θα πρέπει να είμαστε ευγνώμονες. Αλλά...» επισημαίνει η Τζένη.

Keywords
Τυχαία Θέματα