«Παιδί του λαού» με κούκλο εγγονό

19:38 5/8/2019 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZ«Παιδί του λαού» με κούκλο εγγονόΔευτέρα, Αύγουστος 5, 2019 - 19:36

❱❱ Το καμάρι του Ξανθόπουλου για τον Παυλάκη του

Τελικά, η ομορφιά και η γοητεία είναι κληρονομικά χαρίσματα και περνούν από γενιά σε γενιά! Απόδειξη του παραπάνω αποτελεί η φωτογραφία που ανέβασε στο facebook του ο Νίκος Ξανθόπουλος όπου εικονίζεται ο εγγονός του Παύλος. 

Ο νεαρός ποζάρει από το μακρινό Περού, όπου βρίσκεται αυτό το διάστημα, και ο παππούς του δεν αντιστάθηκε

στο να μοιραστεί γεμάτος περηφάνια και καμάρι στιγμές από το ταξίδι του εγγονού του με τους διαδικτυακούς του φίλους.

«Ο εγγονός μου ο Παυλάκης, στο Περού. Στο Μάτσου Πίτσου... Στην αρχαία πόλη των Ινκας» έγραψε, συστήνοντάς τον στους θαυμαστές του. Τα likes άπειρα, τα σχόλια το ίδιο, ενώ πολλοί κοινοποίησαν κιόλας την ανάρτηση του γνωστού ηθοποιού στα προφίλ τους.

Κάποιοι εξέφρασαν τον θαυμασμό τους για το υπερατλαντικό ταξίδι του νεαρού, ενώ άλλοι του επέστησαν την προσοχή για τους κινδύνους της συγκεκριμένης χώρας.

Ο Νίκος Ξανθόπουλος, ο οποίος μεσουράνησε τη δεκαετία του '60 ως πρωταγωνιστής δραματικών ταινιών, σήμερα στα 85 του χρόνια έχει αποσυρθεί από την τέχνη του και τους ρυθμούς της πόλης, και απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή μαζί με τη σύζυγό του Ερωφίλη στο κτήμα του, κοντά στην Αθήνα.

Εχοντας κοντά του την οικογένειά του, αρέσκεται στο να φροντίζει τους κήπους με τα λουλούδια, τα φρούτα και τα ζαρζαβατικά του, ενώ συχνή είναι η παρουσία του στο facebook.

Keywords
Τυχαία Θέματα