Οργιο ανήλικης με συμμαθητές!

ΡΕΠΟΡΤΑΖΟργιο ανήλικης με συμμαθητές!Παρασκευή, Μάιος 26, 2017 - 15:56

Εκτός ελέγχου βγήκε το... πριβέ πάρτι μιας μαθήτριας γυμνασίου με συνομηλίκους της στην Κύπρο, όταν το αλκοόλ άρχισε να ρέει άφθονο στην παρέα.

Η κοπέλα κατέληξε να κάνει αχαλίνωτο sex με τέσσερα από τα αγόρια, ενώ μια κάμερα κατέγραφε το... όργιο των ανηλίκων!

Το πρωτοφανές περιστατικό έχει προκαλέσει σάλο στην Κύπρο. Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του ShowTime-cy, το νεαρό κορίτσι κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και δεν καταλάβαινε τι έκανε. Ακόμα, βέβαια, δεν έχει διευκρινιστεί τι είδους πάρτι για «λίγους και εκλεκτούς» ήταν αυτό που έγινε, ούτε πώς έμειναν δίχως την επίβλεψη ενήλικα σε έναν χώρο όπου υπήρχαν αρκετά ποτά στη διάθεσή τους.

Πάντως, όταν την επόμενη μέρα η κοπέλα συναντήθηκε με τα αγόρια στο σχολείο τούς ζήτησε να μάθει ακριβώς τι είχε συμβεί, καθώς θυμόταν πάρα πολύ λίγα από όσα έγιναν, αφού το αλκοόλ είχε προκαλέσει μεγάλα κενά στη μνήμη της! Μάλιστα, προκλήθηκε αναστάτωση όταν της ανακοίνωσαν ότι συμμετείχε σε όργιο με τη συναίνεσή της, τη στιγμή που η ίδια αναζητούσε ευθύνες, πιστεύοντας ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού!

Παρά όσα ισχυριζόταν η ανήλικη μαθήτρια, οι συμμαθητές της επέμεναν ότι όλα έγιναν με τη θέλησή της. Αλλωστε, όπως ανέφεραν, τα πάντα είχαν καταγραφεί σε βίντεο, στο οποίο φαίνεται καθαρά ότι η νεαρή κοπέλα ζητούσε απεγνωσμένα (!) και από τους τέσσερις να έρθουν σε συνουσία μαζί της!

Οπως ήταν φυσικό, για τα τεκταινόμενα ενημερώθηκαν οι γονείς των πρωταγωνιστών της... ακόλαστης νύχτας, ενώ οι γονείς των αγοριών είναι ενήμεροι και για την ύπαρξη του βίντεο, στο οποίο είναι καταγεγραμμένες όλες οι «καυτές» λεπτομέρειες του οργίου.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα