Ωρα για παιχνίδι στα θρανία με την Ντορέττα και τους κριτές

TV GOSSIPΩρα για παιχνίδι στα θρανία με την Ντορέττα και τους κριτέςΔευτέρα, Αύγουστος 25, 2014 - 15:32

Μπορεί να περνούν ώρες στα γυρίσματα της νέας παραγωγής του Mega «The Music School», όμως κριτές και παρουσιάστρια έγιναν για λίγο κι εκείνοι παιδιά στα παρασκήνια, έβγαλαν selfie, φωτογράφισε ο ένας τον άλλο για να δείξουν στους φίλους τους στα social media το κλίμα που επικρατεί πίσω από τις κάμερες.

Υστερα

από λίγες μέρες ξεκούρασης η Ντορέττα Παπαδημητρίου, που παρουσιάζει το show, βρέθηκε ξανά με τους Βαγγέλη Γερμανό, Γιώργο Θεοφάνους, Ευρυδίκη και Demy για να συνεχίσουν τα γυρίσματα του νέου talent show του Megaλου καναλιού. Ο Γιώργος Θεοφάνους αφήνει στην άκρη την εικόνα του αυστηρού κριτή που διατηρούσε μέχρι πριν από λίγα χρόνια και ετοιμάζεται να μυήσει τους τέσσερις μικρούς παίκτες που έχει αναλάβει στα μυστικά της μουσικής, κάτι στο οποίο δεν θα δυσκολευτεί, αφού διδάσκει ήδη στο παιδικό ωδείο του.

Η Ευρυδίκη και η Demy έβγαλαν φωτογραφίες στα καμαρίνια, ενώ η Ντορέττα τολμάει να κάνει γκριμάτσες μπροστά στον φακό.

Οι coaches

Στόχος του «The Music School» είναι να διδαχτούν τα 16 ταλαντούχα παιδιά την ιστορία της μουσικής, ενώ εμείς θα παρακολουθούμε την εξέλιξή τους ύστερα από μια σειρά μαθημάτων από τους δασκάλους τους, χωρίς τη διαδικασία των αποχωρήσεων. Οι τέσσερις κριτές είναι ταυτόχρονα και coaches των παιδιών, με τον καθένα να αναλαμβάνει μια ομάδα από τέσσερα μέλη.

Σε κάθε επεισόδιο οι μικροί παίκτες θα παρουσιάζουν ένα τραγούδι, το οποίο έχουν προετοιμάσει, ενώ θα βλέπουμε και αποσπάσματα από τις στιγμές της διδασκαλίας τους μέσα στην εβδομάδα. Στη συνέχεια θα αξιολογούνται -μόνο θετικά- στην κλίμακα «Καλός, Πολύ καλός, Αριστος». Στο τέλος της βραδιάς ένα παιδί θα κερδίζει τον τίτλο του καλύτερου και θα ερμηνεύει ένα ντουέτο με τον δάσκαλό του. Υστερα από συγκεκριμένο αριθμό επεισοδίων, θα φτάνουμε στους ημιτελικούς, από τους οποίους θα προκριθούν έξι παιδιά, τα οποία θα διαγωνιστούν μεταξύ τους στον τελικό. Ενας όμως θα βγει νικητής και θα κερδίσει υποτροφία σε σχολή μουσικής. Τη μεγάλη αυτή βραδιά θα εμφανιστούν και τα 16 παιδιά, για να θυμηθούμε ξανά τα αυριανά αστέρια του πενταγράμμου.

Τεριάννα Παππά

Keywords
Τυχαία Θέματα