Οποιον πάρει η «Λίτσα Χάρου»

ΡΕΠΟΡΤΑΖ«Εχω κάνει σεξ σε porsche στο γκαράζ της βουλής αλλά δεν μου άρεσε γιατί ήταν στενά και δεν χωράγαμε τρία άτομα»Οποιον πάρει η «Λίτσα Χάρου»Τρίτη, Μάρτιος 22, 2016 - 12:54

Το ξανθό κορίτσι του Λεβέντη, που έχει αναστατώσει (από το διαδίκτυο) το σύμπαν

Ταραχή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και στην Ενωση

Κεντρώων έχει προκαλέσει με τις άκρως σεξουαλικού περιεχομένου αναρτήσεις της στο twitter η ξανθιά καλλονή «Λίτσα Χάρου», που αφήνει πίσω της... θύματα (περίπου όπως και ο συνώνυμός της!).

Η αιθέρια ύπαρξη, όπως φαίνεται στη φωτογραφία, εμφανίζεται ως φοιτήτρια των ΜΜΕ και μέλος της Ενωσης Κεντρώων, ενώ χρησιμοποιεί το προφίλ, το οποίο είναι ενεργό τουλάχιστον από τις βουλευτικές εκλογές, καθώς και τότε είχαν δημοσιευτεί σχόλια σεξουαλικού περιεχομένου που υποτίθεται ότι έκανε το συγκεκριμένο πρόσωπο. Το πρώτο και πλέον χαρακτηριστικό μήνυμα από το «ξανθό κορίτσι του Λεβέντη» που έχει αναστατώσει το σύμπαν ανέβηκε το βράδυ των εκλογών και ήταν το εξής: «Είμαι στο καλύτερο sex shop της Αθήνας και αγοράζω καυτά εσώρουχα για να γιορτάσω αύριο το βράδυ την είσοδο του Βασίλη Λεβέντη στη Βουλή»!

Απ' ό,τι φαίνεται, ουδείς ασχολήθηκε από τότε με τη «Λίτσα Χάρου», η οποία συνέχισε να εμφανίζεται στο διαδίκτυο ως μέλος της Ενωσης Κεντρώων και δεν σταμάτησε ποτέ τις hot αναρτήσεις που σοκάρουν στο προφίλ της στο twitter. Ολες έκαναν θραύση στο διαδίκτυο, με τη «Χάρου» να αποκτά χιλιάδες followers οι οποίοι αναπαρήγαγαν τα tweets της όπως τα εξής:

«Εχω κάνει σεξ σε porsche στο γκαράζ της βουλής αλλά δεν μου άρεσε γιατί ήταν στενά και δεν χωράγαμε τρία άτομα», «Εμαθα @yianisvaroufakis ότι θα χαρίσεις με κλήρωση το δερμάτινο μπουφάν σου, το θέλω πολύ για τη συλλογή μου με τα δερμάτινα sex toys» ή «νυστάζω, πάω για ύπνο γιατί κουράστηκα σήμερα, 5 ώρες κομμωτήριο, απογευματινό σεξ, σινεμαδάκι με φίλες, βραδινό σεξ με παρέα, πόσο να αντέξω!» και «Συγνώμη που δεν απαντώ σε όλα τα mention αλλά δεν έχω χρόνο, ειδικά τις Κυριακές που κάνω περισσότερες ώρες σεξ»!

Επισήμως η Ενωση Κεντρώων δεν σχολιάζει το περιστατικό, το οποίο εκτιμάται ως κακοπροαίρετο. Πηγές από το κόμμα του Λεβέντη κάνουν λόγο για ανύπαρκτο προφίλ και υποστηρίζουν ότι η Λίτσα Χάρου ως μέλος του κόμματος δεν υφίσταται.

Σε πορνοστάρ;

Μάλιστα, υποστηρίζουν ότι η φωτογραφία στο προφίλ ανήκει σε... πορνοστάρ και αποδίδουν την ύπαρξή του σε κάποιους οι οποίοι έχουν προφανή στόχο να βλάψουν το κόμμα! Οπως λένε, είναι βέβαιοι ότι οι υπεύθυνοι θα τιμωρηθούν, καθώς έχουν κινηθεί όλες οι απαραίτητες νομικές διαδικασίες και φυσικά είναι ενήμερη και η Αστυνομία.

Εφιάλτης για τη Δήμητρα Γουσέτη

Η «Λίτσα Χάρου» έχει εξελιχθεί σε εφιάλτη και για την ξανθιά πανέμορφη πρώην υποψήφια βουλευτή Κυκλάδων στο πλευρό του Βασίλη Λεβέντη, Δήμητρα Γουσέτη, καθώς κάποιοι αναπαράγουν τις αναρτήσεις από το προφίλ της μυστηριώδους γυναίκας με το άκρως «πιπεράτο» περιεχόμενο στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας το... δικό της πρόσωπο!

Πριν από λίγες ημέρες μέλη της Ενωσης Κεντρώων ανακάλυψαν ότι οι συγκεκριμένες αναρτήσεις «φιγουράριζαν» πλέον σε blogs και ιστοσελίδες στο διαδίκτυο, με τη φωτογραφία της νεαρής Γουσέτη να εμφανίζεται ως... Χάρου! Η «Espresso» επικοινώνησε με την πρώην υποψήφια του κόμματος, η οποία, όπως ήταν φυσικό, είχε ενημερωθεί αμέσως. «Είμαι ενήμερη για αυτό που συμβαίνει. Φυσικά και δεν είμαι εγώ! Εχω ήδη κινηθεί νομικά και πλέον οι δικηγόροι μου έχουν τον λόγο» είπε η Δήμητρα Γουσέτη.

Παρουσιάστηκε, μάλιστα, αποφασισμένη να οδηγήσει στη Δικαιοσύνη τους υπαιτίους που την ταυτίζουν με κάτι το οποίο ουδεμία σχέση έχει με την προσωπικότητά της και την ως σήμερα πορεία της. Η προσφυγή στη Δικαιοσύνη επιβεβαιώθηκε και από τα γραφεία της Ενωσης Κεντρώων, απ' όπου διευκρινίστηκε ότι έχουν ακολουθηθεί όλες οι νόμιμες διαδικασίες, τόσο εκ μέρους του κόμματος όσο και εκ μέρους της Δήμητρας Γουσέτη.

Keywords
Αναζητήσεις
litsa xarou hot, λιτσα χαρου
Τυχαία Θέματα