Ομοφοβική επίθεση στη Μέγκαν Φοξ

ΚΟΣΜΟΣΟμοφοβική επίθεση στη Μέγκαν ΦοξΠέμπτη, Μάιος 10, 2018 - 17:14

❱❱ Κατηγορούν τη σταρ του Χόλιγουντ ότι θέλει να κάνει τους γιους της κορίτσια, επειδή έχουν μακριά μαλλιά

Η Μέγκαν Φοξ σπανίως ανεβάζει φωτογραφίες των παιδιών της στα social media και όχι άδικα, αφού κάθε φορά που το τολμά δέχεται επιθέσεις από τρολ του διαδικτύου που σπεύδουν να κρίνουν τον τρόπο με τον οποίο μεγαλώνει τα παιδιά της.

Αυτή τη φορά οι followers της τα έβαλαν

μαζί της εκ νέου, με αφορμή μια πρόσφατη φωτογραφία των δύο μεγαλύτερων γιων της, η οποία είχε τραβηχτεί στην παραλία και έδειχνε τον 5χρονο Νόα Σάνον και τον 4χρονο Μπόντι Ράνσομ με στολές τύπου σέρφερ να κάθονται σε δύο καρέκλες, με τα μακριά μαλλιά τους βρεγμένα από το μπάνιο.

Αφορμή της επίθεσης ήταν τα μακριά μαλλιά των αγοριών, καθώς σύμφωνα με πολλούς το συγκεκριμένο μήκος αρμόζει περισσότερο σε κορίτσια. «Είμαι σίγουρος ότι τους ενθαρρύνει να συμπεριφέρονται σαν κορίτσια, τα ντύνει σαν κορίτσια και τέτοια. Δεν εκπλήσσομαι καν, αφού ο κόσμος στο Χόλιγουντ είναι λίγο περίεργος» έσπευσε να σχολιάσει ο χρήστης @gotswing9, ενώ ένας άλλος σχολίασε ότι πιθανότατα η Φοξ είναι υπέρ των τρανς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε ένα παλαιότερο κολάζ φωτογραφιών των γιων της, που είχε αναρτήσει τον Ιούλιο του 2017, η Φοξ είχε πέσει και πάλι θύμα έντονης κριτικής, γιατί σε μία εξ αυτών διακρινόταν ο γιος της, Νόα, που φορούσε τη στολή της Ελσα από το «Frozen». Η ίδια, ωστόσο, έχει δηλώσει κατά το παρελθόν ότι θέλει τα αγόρια της να γίνουν «ευαίσθητα» σαν τον πατέρα τους, Μπράιαν Οστιν Γκριν.

Keywords
Τυχαία Θέματα