Ολη η αλήθεια για την υγεία του Τόλη
Τι λέει η Γκερεκου για την παράταση παραμονής του στο 251 Νοσοκομείο
Αγωνίας συνέχεια για τον Τόλη Βοσκόπουλο, ο οποίος διανύει την τρίτη εβδομάδα νοσηλείας του στο 251 Γενικό Νοσοκομείο της Αεροπορίας.
Ο «άρχοντας της νύχτας» μεταφέρθηκε στην κλινική με συμπτώματα ουρολοίμωξης την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου και, παρά τις διαβεβαιώσεις των γιατρών πως σύντομα
Η Espresso weekend παρουσιάζει (Το Σαββατοκύριακο 12-13/03)
Γιώργος Μπίλης - 2CD, 30 μεγάλες επιτυχίες
Μαζί, τα Σατυρικά - 3CD με 44 χιουμοριστικά τραγούδια που άφησαν εποχή
Αντικατάσταση
Ετσι, ο 76χρονος καλλιτέχνης αναγκάστηκε να διακόψει νωρίτερα τις εμφανίσεις του στο Baraonda (ήταν προγραμματισμένο να ολοκληρωθούν στα τέλη Μαρτίου), παραδίδοντας το μικρόφωνο στον Σταμάτη Κόκοτα. Το γεγονός ότι ο πάντα δυναμικός ερμηνευτής κατέβηκε νωρίτερα από την πίστα ενέτεινε την αγωνία των θαυμαστών του για τη νέα περιπέτεια της υγείας του. Αρκετοί, άλλωστε, είναι οι φίλοι και οι στενοί συνεργάτες που τον επισκέπτονται, δίνοντάς του κουράγιο. Συχνά δίνει το «παρών» και η 15χρονη κόρη του, Μαρία, η μεγάλη αδυναμία του.
Τον περασμένο Ιούλιο, ο Τόλης είχε εγχειριστεί στον θώρακα για να του αφαιρεθεί όγκος από τον άνω λοβό του δεξιού πνεύμονά του. Ηταν μια σοβαρή και ιδιαίτερα λεπτή χειρουργική επέμβαση, που πραγματοποιήθηκε από τον Ελληνοϊορδανό διευθυντή της Θωρακοχειρουργικής Κλινικής του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, δρα Γαβριήλ Νταχάμπρε. Η κατάσταση της υγείας του είναι επιβαρυμένη και από αυτό το χειρουργείο, γι' αυτό και ο προσωπικός γιατρός του τού συνέστησε να σταματήσει για φέτος τις εμφανίσεις του στις πίστες, όπως αναφέρει έγκυρη πηγή.
Γκερέκου: «Ο Τόλης εδώ και πέντε μήνες δεν έχει πυρετό»
«Ο Τόλης μπήκε στο νοσοκομείο με εμπύρετο ουρολοίμωξη και πλέον, εδώ και πέντε ημέρες, είναι απύρετος και έχει υποχωρήσει η λοίμωξη» αναφέρει στην «Espresso» η σύζυγός του Αντζελα Γκερέκου.
Η πρώην υπουργός εμφανίζεται καθησυχαστική και μας πληροφορεί ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής αναμένεται να πάρει εξιτήριο το πιθανότερο στο τέλος της εβδομάδας.
«Είναι πολύ καλύτερα, αλλά πρέπει να ολοκληρώσει τον 20ήμερο κύκλο της αντιβίωσης για να πάρει εξιτήριο. Είναι επιβεβλημένο αυτό και, επειδή η αγωγή είναι ενδοφλέβια, δεν μπορεί να γίνει στο σπίτι. Γι' αυτό και παραμένουμε στο ΓΝΑ».
Μάλιστα, όπως αναφέρει στην «Εspresso» η κυρία Γκερέκου, «ο σύζυγός μου μίλησε με τον επιχειρηματία του Baraonda και τον προέτρεψε να προχωρήσει με άλλον συνάδελφό του, μιας και εκείνος θα πρέπει να ξεκουραστεί για λίγο».
Το μαγαζί
Οπως επισημαίνει μάλιστα η πρώην υπουργός, «ο Τόλης δεν ήθελε να κλείσει το μαγαζί εξαιτίας του και να χάσουν τις δουλειές τους οι εργαζόμενοι εκεί, όπως δεν ήθελε να αφήσει εκτεθειμένο και το μαγαζί».
Ο σπουδαίος καλλιτέχνης, που «λαχτάρισε» το πολυπληθές κοινό του, ολοκληρώνει την ενέσιμη θεραπεία του σε δύο ημέρες και ύστερα θα παρακολουθείται από τους γιατρούς του για κάποια 24ωρα.
Οπως υποστηρίζει η Αντζελα Γκερέκου, ο αγαπημένος ερμηνευτής είναι σε καλή διάθεση, μετράει τις ώρες αντίστροφα ώσπου να πάρει εξιτήριο, τρώει κανονικά, και μάλιστα φαγητό μαγειρευτό από το σπίτι. Λίγο πριν από την έξοδό του από το νοσοκομείο θα υπάρξει και σχετικό ιατρικό ανακοινωθέν.
Βίβιαν Μπενέκου
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Lifestyle
- Η αλήθεια για τις αποζημιώσεις μετά το θάνατο του Παντελίδη
- Βρήκαμε το οικονομικό φόρεμα της Ελένης Τσολάκη που σας ενθουσίασε
- Όλη η αλήθεια για την υγεία του Τόλη Βοσκόπουλου: Τι αποκαλύπτει η Άντζελα Γκερέκου;
- Showbiz: Aποκάλυψη! Τρίτη εβδομάδα στο νοσοκομείο ο Τόλης Βοσκόπουλος- Τι συμβαίνει με την υγεία του;
- Αννίτα Πάνια: Έκλεισε την τηλεφωνική γραμμή όταν έγινε αναφορά στον γιο της
- Να κάτι που πρέπει να διαβάσουν όσες αγαπούν το μανικιούρ
- Τα δίνει όλα για να βρεθεί ο δολοφόνος της μαμάς της
- Κατερίνα Καινούργιου-Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Η πρώτη τους επίσημη κοινή εμφάνιση μετά την επανασύνδεση
- Σχέση πατέρα-κόρης: Πόσο επηρεάζει την ενήλικη συναισθηματική ζωή της;
- Κατερίνα Γκαγκάκη: «Αν έμενα έγκυος, θα…»
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Espresso
- Τελευταία Νέα Espresso
- Ολη η αλήθεια για την υγεία του Τόλη
- Τα δίνει όλα για να βρεθεί ο δολοφόνος της μαμάς της
- O Τσέλιος βάζει λουκέτο στο κατάστημα της Θεσσαλονίκης και ξεπουλάει το εμπόρευμα
- «Θα σκοτώσω όποιον πάει να με εμποδίσει»
- Αστυνομικός βασάνισε την αστυνομικίνα ερωμένη του
- Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016
- Την έξοδο από το πάρτι της Πετρογιάννη ψάχνει η Καινούργιου;
- Τάμτα βγαλμένη από το πανηγύρι
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Lifestyle
- Επιτέλους! Το trailer της 6ης σεζόν του Game Of Thrones είναι εδώ (video)
- Showbiz: Ελληνίδα τραγουδίστρια έκανε tattoo τα αρχικά του συντρόφου της και μας το έδειξε!
- Showbiz: Αγγελική Ηλιάδη: Παιχνίδι και ανέμελες στιγμές με τους γιους της!
- Στην κορυφή της τηλεθέασης η χθεσινή «Αυτοψία»: Δείτε τα νούμερα που σημείωσε η εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ
- Τα Samsung Galaxy S7 Edge Και S7 Επίσημα Στην Ελλάδα: Παρουσιάστηκαν τα πλέον λαμπερά και σύγχρονα smartphones
- Το παντρεμένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ! Η εντυπωσιακή φωτογράφιση
- Μαρούσα Στρογγυόγλου: Πώς είναι σήμερα η "Αφροδίτη" από το "Άκρως Οικογενειακόν";
- Αννίτα Πάνια: Έκλεισε την τηλεφωνική γραμμή όταν έγινε αναφορά στον γιο της
- Μαρία Κορινθίου - Γιάννης Αιβάζης: Ο απίστευτος διάλογος τους μπροστά στις κάμερες!



