Οι sexy πόζες άναψαν φωτιές

ΚΟΣΜΟΣΟι sexy πόζες άναψαν φωτιέςΠαρασκευή, Ιανουάριος 27, 2017 - 17:14

Μπορεί ο Πούτιν να περηφανεύτηκε πως οι Ρωσίδες είναι οι καλύτερες στο αρχαιότερο επάγγελμα, ωστόσο μοντέλα από τη Ρωσία που πάνε στο Ντουμπάι -γιατί, άραγε;- δημιουργούν προβλήματα.

Πεντάστερο ξενοδοχείο στο εμιράτο ήδη διαμαρτύρεται για τις προκλητικές φωτογραφίες που έβγαλαν στους χώρους του
μοντέλα από τη Ρωσία, καθώς καταστρέφουν, όπως λέει, τον «family friendly» χαρακτήρα του καταλύματος.

Πρόκειται για το «Waldorf Astoria Dubai Palm Jumeirah», οι σουίτες του οποίου κοστίζουν περί τα 1.200 ευρώ τη βραδιά, ενώ διαθέτει πολυτελές spa, ιδιωτική παραλία και τρεις πισίνες.

Κόκκινο πανί για τους υπευθύνους του έχουν γίνει μοντέλα, μεταξύ των οποίων η Αννα Τσιμπίσοβα αλλά και ο Φίλιπ Πλέιν, τα οποία πρόσφατα ανέβασαν σέξι φωτογραφίες στο Instagram από την εκεί διαμονή τους.

Η Αλίνα Λομπάτσεβα, πάλι, πόζαρε στην ιδιωτική παραλία έχοντας τα καλοσχηματισμένα οπίσθιά της σε πρώτο πλάνο, ενώ σε άλλη φωτογραφία κάνει νάζια στην μπανιέρα.

Την μπανιέρα επέλεξε και η Ντάσια Μαρτ για να αναδείξει το στήθος της. Τα κάλλη τους αποτύπωσαν επίσης στον φακό τα μοντέλα Λίλι Ερμακ, Αλίνα Ακίλοβα, Αλένα Σίσκοβα, Βικτόρια Μπόνια, καθώς και η ηθοποιός Αννα Καλασνίκοβα.

Εκπρόσωπος του ξενοδοχείου δήλωσε ότι δέχτηκαν καταιγισμό διαμαρτυριών από οικογένειες με παιδιά, καθώς οι σέξι φωτογραφίες χαλάνε την εικόνα του.

Γι' αυτό θέλουν να απαγορεύσουν τη χρήση του ξενοδοχείου ως hashtag ή ως τοποθεσία στις φωτογραφίες που δημοσιεύουν τα μοντέλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα