«Οι πεθερόπληκτες»

ΚΟΣΜΟΣ«Οι πεθερόπληκτες»Παρασκευή, Δεκέμβριος 11, 2015 - 17:56

Γυναίκες περιέγραψαν σε site τα «γυμνάσια» που τις υποβάλλουν οι μητέρες των συζύγων τους

Ολα του γάμου δύσκολα και η πεθερά από τα δυσκολότερα. Σε αυτό φαίνεται να συμφωνούν οι γυναίκες απανταχού της Γης, που έχουν φτάσει στο «αμήν» και το έχουν ξεπεράσει από τα «γυμνάσια» στα οποία τις υποβάλλουν οι πεθερούλες τους.

Κάποιες γυναίκες αποφάσισαν να βγάλουν από μέσα τους την τσαντίλα τους για όσα πέρασαν στα χέρια της μητέρας του συζύγου τους και περιέγραψαν τα παθήματα

τους στη σελίδα Women's Health. Από εκείνη που περιγράφει πώς η πεθερά της ανέβαζε στο facebook όλες τις λεπτομέρειες για τα εκατοστά της διαστολής της ενώ γεννούσε, μέχρι εκείνη που κυκλοφορεί μονίμως μόνο με τα εσώρουχά της μπροστά στον γιο και στη νύφη της, οι περιγραφές είναι κάτι παραπάνω από σπαρταριστές.

Θα προτιμούσαν άλλη νύφη

«Η πεθερά μου περπατάει συχνά μες στο σπίτι φορώντας μόνο ένα σουτιέν και ένα βρακάκι, όταν την επισκεπτόμαστε. Δεδομένου ότι ο σύζυγός μου το έχει συνηθίσει επειδή μεγάλωσε έτσι, πίστευε ότι αυτό είναι φυσιολογικό, μέχρι που του είπα ότι σίγουρα δεν είναι!» λέει μία από τις πεθερόπληκτες. Υπάρχουν όμως και οι πεθερές που δεν κρύβουν ότι θα προτιμούσαν άλλη νύφη. Σε αυτήν την περίπτωση ανήκει μία από τις πεθερές των γυναικών που αποφάσισαν να μιλήσουν, η οποία κρατά επαφή με πρώην σύντροφο του γιου της. «Δεν με νοιάζει ότι κρατά επαφή, αλλά δεν είμαι σίγουρη πώς πρέπει να απαντήσω όταν, ενώ τρώμε, μας ενημερώνει όλο νόημα ότι η πρώην του άντρα μου είναι μόνη και ψάχνει για κάποιο καλό παιδί» εξομολογείται η γυναίκα.

Keywords
Τυχαία Θέματα