Οι «Πενήντα αποχρώσεις» της Πάζιου!

SHOWBIZΟ «kinky ρόλος» της εκρηκτικής γυμνάστριαςΟι «Πενήντα αποχρώσεις» της Πάζιου!Τετάρτη, Φεβρουάριος 22, 2017 - 14:24

Τελικά, οι «Πενήντα αποχρώσεις» δεν είναι του Κρίστιαν Γκρέι, αλλά της Χριστίνας Πάζιου. Η γνωστή γυμνάστρια, η οποία διαθέτει ένα από τα πιο καυτά κορμιά της showbiz, είπε να ντυθεί (;) αποκριάτικα, βάζοντας, ωστόσο, μια πιο kinky πινελιά στη φορεσιά της.

Η Χριστίνα επέλεξε ένα χρυσό μπικίνι (θα έκανε

την πριγκίπισσα Λέια των «Star Wars» να κοκκινίσει από ντροπή), ενώ εμπλούτισε το «κοστούμι» της με μια εντυπωσιακή μάσκα, η οποία θυμίζει πολύ όχι μόνο βενετσιάνικο καρναβάλι, αλλά και τη hot ταινία του Στάνλεϊ Κιούμπρικ «Μάτια ερμητικά κλειστά».

Αν συνδυάσουμε όλο αυτό και με το κινηματογραφικό hit της εποχής «Fifty shades darker», τότε καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι η Χριστίνα είναι ό,τι πιο hot έχει να επιδείξει το ελληνικό Ιnstagram - και όχι μόνο. «Παίξε τον ρόλο» έγραψε ως λεζάντα στη φωτογραφία της η Πάζιου, κάνοντας τη φαντασία των followers της να καλπάσει.

Θα πρέπει, βέβαια, να πούμε ότι η personal trainer υπογράφει τη δική της συλλογή με μαγιό, ρούχα και sportswear, ενώ είναι και το μοντέλο της σειράς.

Κάθε κολεξιόν μάλιστα την παρουσιάζει ανάλογα, γι' αυτό την έχουμε δει να κάνει yoga και να ποζάρει σε παραλίες, σε βράχια, μέσα στο χιόνι ή δίπλα σε πισίνες. Αυτή τη φορά αφορμή για το καυτό στιγμιότυπο ήταν οι Απόκριες.

Χριστίνα Πάζιου
Keywords
Τυχαία Θέματα