Οι κουμπάροι Πρίντεζης και Παπαπέτρου σε ταξιδάκι αναψυχής στις Σπέτσες

12:16 2/6/2020 - Πηγή: Espresso

Μπορεί οι δρόμοι τους να χώρισαν πριν από δύο χρόνια, όταν ο ένας αποφάσισε να αλλάξει «στρατόπεδο», αλλά, όπως αποδεικνύουν συνεχώς, οι σχέσεις τους παραμένουν εξαιρετικές.

Συγκεκριμένα, ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού Γιώργος Πρίντεζης πήρε το σκάφος του και έκανε ταξιδάκι αναψυχής μετά τη λήξη της καραντίνας με τον Ιωάννη Παπαπέτρου του «αιώνιου» αντιπάλου Παναθηναϊκού.

Εξάλλου,

δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν εκτός των τεσσάρων αγωνιστικών γραμμών, παραμένοντας… οικογένεια. Οι δύο σταρ του ευρωπαϊκού μπάσκετ, λοιπόν, που είναι και κουμπάροι, βρέθηκαν στις Σπέτσες προκειμένου να γεμίσουν τις μπαταρίες τους μετά την οριστική διακοπή της Ευρωλίγκας.

Μαζί τους ήταν φυσικά η σύζυγος του φόργουορντ των «ερυθρολεύκων», όχι όμως και η Άννα Πρέλεβιτς, αφού ύστερα από τρία χρόνια σχέσης και δύο χρόνια συγκατοίκησης η μελαχρινή καλλονή, όπως έχει επιβεβαιώσει και η ίδια, χώρισε από τον άσο του «Τριφυλλιού».

Μάλιστα, ο «Παπ» μετά τον χωρισμό τους το είχε ρίξει στη γυμναστική, υπό την καθοδήγηση της συντρόφου του αδερφού του Γιώργου, που είναι personal trainer.

Keywords
Τυχαία Θέματα