Οι γιαγιάδες του «Ταμάμ»

TV GOSSIPΟι γιαγιάδες του «Ταμάμ»Παρασκευή, Δεκέμβριος 18, 2015 - 18:07

Πυρετωδώς συνεχίζονται τα γυρίσματα της σειράς «Ταμάμ», επιφυλάσσοντας μάλιστα εκπλήξεις για τους τηλεθεατές. Αν και η παραγωγή προτιμά να κρατάει κλειστά τα χαρτιά της, δύο φωτογραφίες που αναρτήθηκαν πρόσφατα στα social media έγιναν αφορμή να αρχίσουν οι συζητήσεις και οι θεωρίες... συνωμοσίας! Σε αυτές η Ελλη (Λίλα Μπακλέση) και η Ντιλέκ (Τζωρτζίνα Λιώση) εμφανίζονται ως... γιαγιάδες. Οι δύο νεαρές ηθοποιοί

είναι μακιγιαρισμένες ως ηλικιωμένες γυναίκες, φορούν γκριζαρισμένες περούκες, τους λείπουν δόντια, ενώ είναι ντυμένες με νυχτικιές και ρόμπες. Μάλιστα, στις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο facebook φαίνεται να διασκεδάζουν με τους νέους εαυτούς τους, κλίμα το οποίο διατήρησαν και σε όλη τη διάρκεια του συγκεκριμένου γυρίσματος. Αυτές οι πόζες, βέβαια, αποτελούν «τυράκια» της παραγωγής προς τους τηλεθεατές, δίνοντάς τους δηλαδή με κάποιο τρόπο «τροφή για σκέψη», ενώ παρατείνουν την αγωνία τους, αφού για να λυθεί το μυστήριο, θα πρέπει να περιμένουν την προβολή του συγκεκριμένου επεισοδίου. Ωστόσο, οι αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso» λένε πως στη συγκεκριμένη σκηνή τα δύο κορίτσια σκέφτονται πώς θα είναι η ζωή τους στο μέλλον. Αυτό που «βλέπουν», λοιπόν, είναι πως γερνούν μαζί και εξακολουθούν να μένουν μαζί στο ίδιο σπίτι.

Δεν γνωρίζουμε πότε θα προβληθεί το επεισόδιο, ωστόσο είναι σίγουρο πως τόσο το κοινό όσο και οι ίδιες οι πρωταγωνίστριες θα το περιμένουν με αγωνία, καθώς θα θέλουν να δουν τις αντιδράσεις σ' αυτήν τους τη μεταμφίεση.

Το «Ταμάμ» αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές σχεδόν από την πρώτη μέρα προβολής του, κάτι που μεταφράζεται σε ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης. Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που η σειρά πήρε το «πράσινο φως» και για δεύτερη σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα