Ο Τζώνυ Θεοδωρίδης έτοιμος να ντυθεί (πάλι) γαμπρός

15:28 8/9/2015 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΟ Τζώνυ Θεοδωρίδης έτοιμος να ντυθεί (πάλι) γαμπρόςΤρίτη, Σεπτέμβριος 8, 2015 - 15:23

Η 30χρονη γιατρός που του έκλεψε την καρδιά και το σπίτι που ψάχνουν στα βόρεια προάστια

Από τη Δήμητρα Δάρδα

Δεύτερη φορά γαμπρός! Υστερα από έναν γάμο, ένα διαζύγιο, μία υπέροχη κόρη, ένα καφέ-μπαρ στο Χαλάνδρι που έχει γίνει στέκι επωνύμων, ο Τζώνυ Θεοδωρίδης ετοιμάζεται να ανέβει και πάλι τα σκαλιά της εκκλησίας (ή του δημαρχείου) ντυμένος γαμπρός!

Ολα τα χρόνια της καριέρας του κράτησε την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Παντρεύτηκε σχεδόν 30 ετών με τη Βίκυ Πουλάκη, με την οποία απέκτησαν τη μοναχοκόρη τους. Σήμερα, αν και έχουν πάρει διαζύγιο, παραμένουν πολύ καλοί φίλοι. Μάλιστα η πρώην γυναίκα του έχει γνωριστεί με τη νέα σύντροφο του ηθοποιού που, όπως λένε οι πληροφορίες, είναι έτοιμος να ανέβει δεύτερη φορά τα σκαλιά της εκκλησίας τους επόμενους μήνες.

Η νέα αγαπημένη του, γιατρός στο επάγγελμα, είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα 30 χρόνων και το όνομά της είναι Μαρία. Οπως αποκαλύπτουν άνθρωποι από το περιβάλλον του, το ζευγάρι είναι μαζί δύο χρόνια και ο 50χρονος επιχειρηματίας τής έχει κάνει πρόταση γάμου. «Αν και μένουν σε ξεχωριστά σπίτια, τους επόμενους μήνες θα στεγάσουν τον έρωτά τους σε ένα διαμέρισμα στα βόρεια προάστια, το οποίο έχουν ήδη αρχίσει να ψάχνουν» αναφέρει έγκυρη πηγή. Αν και μεταξύ τους υπάρχει διαφορά ηλικίας τουλάχιστον 20 χρόνων, ο Τζώνυ Θεοδωρίδης μικροδείχνει, αφού παραμένει αιώνιος έφηβος.

Ο Τζώνυ Θεοδωρίδης, το ψηλόλιγνο αγόρι από το Αιγάλεω που γνωρίσαμε τη δεκαετία του '80 μέσα από τις ταινίες του Γιάννη Δαλιανίδη, τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τις επιχειρήσεις. Ανοιξε ένα μπαράκι πριν από χρόνια με τον καλό του φίλο του Λάμπη Λιβιεράτο στην Αγία Παρασκευή και πραγματικά έκαναν χρυσές δουλειές. Οταν ο Λιβιεράτος αντιμετώπισε πρόβλημα με την υγεία του, ο Τζώνυ Θεοδωρίδης του συμπαραστάθηκε περισσότερο και από αδελφός. Εκλεισαν όμως την επιχείρηση στα βόρεια προάστια και αμέσως μετά ο ηθοποιός δραστηριοποιήθηκε μόνος στο Χαλάνδρι, όπου πριν από δύο χρόνια εγκαινίασε ένα καφέ μπαρ, το οποίο έχει γίνει στέκι καλλιτεχνών. Οι επαγγελματικοί δρόμοι των δύο ανδρών χώρισαν, ωστόσο η φιλία τους δεν κλονίστηκε. Οι δεσμοί αγάπης έχουν επισφραγιστεί και με κουμπαριά, αφού ο Λάμπης Λιβιεράτος είναι νονός της 20χρονης κόρης του ηθοποιού Μελίτας.

Πάνω από 30 βιντεοκασέτες

Ο 50χρονος ηθοποιός συστήθηκε στο κοινό μέσα από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους σε περισσότερες από 30 βιντεοκασέτες, αλλά και σε κινηματογραφικές ταινίες της εποχής όπως «Τα τσακάλια», «Βασικά καλησπέρα σας», «Ναρκωτικά στα σχολεία», που τον καθιέρωσαν στον χώρο του θεάματος. Στα 22 του ήταν ένα «είδωλο», ζώντας στιγμές δόξας και λαμπερής δημοσιότητας, με τις αφίσες του να κοσμούν τα κοριτσίστικα δωμάτια. Υποδυόταν ρόλους που συχνά τον παρομοίαζαν ως τον «μηχανόβιο με την τρυφερή καρδιά». Τη δεκαετία του 1990 ο Νίκος Φώσκολος τού έδωσε μόνιμους ρόλους στη «Λάμψη» και στο «Καλημέρα ζωή» προσφέροντάς του χρήματα και ακόμη μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα. Είναι περιζήτητος και κάνει γκεστ εμφανίσεις στις σειρές «Παγίδες» (1990), «Τμήμα Ηθών» (1993), «Κωνσταντίνου και Ελένης» (1998), «Ερωτευμένος άγγελος» (1999).

Το 2000, στο απόγειο της καριέρας του, εμφανίζεται στις «Αέρινες σιωπές» και τρία χρόνια μετά στις «Φιλοδοξίες» του Mega, σειρές που εκτοξεύθηκαν στους πίνακες τηλεμετρήσεων. Και ύστερα, χωρίς ποτέ να αποκαλύψει την αιτία, ο Τζώνυ Θεοδωρίδης έκλεισε την πόρτα στη μικρή οθόνη και κατόπιν στο θέατρο που υπεραγαπούσε. Είχε ξεκινήσει εκείνη την εποχή κι έναν σκληρό δικαστικό αγώνα με τον ΑΝΤ1 διεκδικώντας 11.000.000 ευρώ. «Πρόκειται για δικαστική διαμάχη που ξεκίνησε το 2001 ανάμεσα σε μένα και τον τηλεοπτικό σταθμό κι έχει να κάνει με την από μέρους μου διεκδίκηση των νόμιμων αμοιβών που έπρεπε να λαμβάνω όλα αυτά τα χρόνια από τα συγγενικά δικαιώματα της σειράς "Λάμψη" για την προβολή της σε χώρες του εξωτερικού» είχε πει σε συνέντευξή του. Η υπόθεση εκδικάστηκε στις 11/06/2013 από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών και ο ηθοποιός δικαιώθηκε εισπράττοντας ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό, όπως είχε αποκαλύψει τότε.

Keywords
Αναζητήσεις
βικυ πουλακη
Τυχαία Θέματα