Ο Τζόνι Ντεπ «ξεγυμνώθηκε»

ΚΟΣΜΟΣΟ Τζόνι Ντεπ «ξεγυμνώθηκε»Σάββατο, Ιούνιος 23, 2018 - 15:00

❱❱ O χολιγουντιανός star μίλησε ανοιχτά για τη σχέση του με τις ουσίες και τη μάχη του με την κατάθλιψη μετά τον χωρισμό του από την Αμπερ Χερντ

Από την
Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Για όλους και για όλα μίλησε ο Τζόνι Ντεπ σε μια συνέντευξη ποταμό στο περιοδικό «Rolling Stone», αποκαλύπτοντας τις δυσκολίες που πέρασε μετά τον χωρισμό του, τη μάχη του με την κατάθλιψη, τα οικονομικά του προβλήματα αλλά και τα ναρκωτικά της αρεσκείας του.

«Ο γιος μου έμαθε ότι ο γέρος του έχασε όλα του τα χρήματα από τα άλλα παιδιά στο σχολείο. Αυτό δεν είναι σωστό» είπε, εμφανώς φορτισμένος, αναφερόμενος στην απώλεια ολόκληρης της περιουσίας του, ύψους 520.000.000 ευρώ, για την οποία κατηγορεί τους πρώην οικονομικούς διευθυντές του.

«Οταν μου έφερναν πράγματα να υπογράψω, το έκανα χωρίς να κοιτάζω. Δεν ήθελα να τα διαβάσω, γιατί τους είχα εμπιστοσύνη» προσθέτει. Απαντώντας μάλιστα στους ισχυρισμούς εκείνων ότι η περιουσία του χάθηκε εξαιτίας της σπάταλης ζωής που έκανε, ξοδεύοντας 25.000 ευρώ τον μήνα σε κρασί, ο εκκεντρικός ηθοποιός είπε με χιούμορ: «Είναι προσβλητικό να λένε ότι ξόδευα 25.000 ευρώ σε κρασί, γιατί ήταν πολύ περισσότερα». Η απώλεια της περιουσίας του συνέπεσε χρονικά με τον θάνατο της μητέρας του αλλά και με την κατάρρευση του γάμου του με την Αμπερ Χερντ, για τον οποίο τον είχαν προειδοποιήσει οι συγγενείς του, να μην προχωρήσει χωρίς προγαμιαίο συμβόλαιο. Εκείνος όμως όχι μόνο δεν τους άκουσε, αλλά ξόδεψε και 850.000 ευρώ για την τελετή στις Μπαχάμες.

«Εβαζα μια βότκα το πρωί»

Προκειμένου έτσι να αντιμετωπίσει τον πόνο και την κατάθλιψη στην οποία έπεσε έπειτα από όλα αυτά, στράφηκε στο αλκοόλ και στη συγγραφή της αυτοβιογραφίας του. «Εβαζα μια βότκα το πρωί κι άρχιζα να γράφω μέχρι που γέμιζαν δάκρυα τα μάτια μου και δεν μπορούσα να δω τις σελίδες» αναφέρει, ενώ είναι ειλικρινής και σε ό,τι αφορά τη σχέση του με τα ναρκωτικά, λέγοντας πως το αγαπημένο του είναι η μεθακαλόνη (quaaludes) και οι διαφορετικές βερσιόν της, που φτιάχνονται με λίγο αρσενικό ή στρυχνίνη. «Σε “φτιάχνουν” πιο γρήγορα. Σε κάνουν είτε να θέλεις να γελάς και να είσαι χαρούμενος με τους φίλους σου ή να γ.... ή να τσακωθείς» είπε.

Keywords
Τυχαία Θέματα