Ο Τζόνι Ντεπ διπλασίασε την τιμή πώλησης της βίλας του

SHOWBIZΟ Τζόνι Ντεπ διπλασίασε την τιμή πώλησης της βίλας τουΤετάρτη, Ιούλιος 27, 2016 - 17:06

Ο Αμερικανός ηθοποιός ζητούσε 24.550.000 ευρώ για το πολυτελές σπίτι στο Σεν Τροπέ, που μοιραζόταν με τη Βανέσα Παραντί, αλλά πλέον θέλει 50.480.000 ευρώ

Τα διαζύγια των επωνύμων, ως γνωστόν, κοστίζουν πολλά. Καθώς ο Τζόνι Ντεπ μπαίνει στην τελική ευθεία για το μοίρασμα της περιουσίας του με την Αμπερ Χερντ, κάνει έτσι ό,τι μπορεί για

να διασφαλίσει ότι θα μπορέσει να αντεπεξέλθει οικονομικά. Στο πλαίσιο αυτό, διπλασίασε την τιμή πώλησης του σπιτιού το οποίο μοιραζόταν παλαιότερα με τη Βανέσα Παραντί στην περιοχή Πλαν ντε λα Τουρ, λίγα χιλιόμετρα βόρεια του Σεν Τροπέ.



Παρά το γεγονός ότι το σπίτι παραμένει απούλητο από πέρυσι το καλοκαίρι, όταν ακόμη ζητούσε 24.550.000 ευρώ, ο 53χρονος ηθοποιός ζητά τώρα από τους ενδιαφερόμενους αγοραστές να βάλουν ακόμη πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη, εκτινάσσοντας την τιμή του στα 50.480.000 ευρώ, κίνηση που χαρακτηρίστηκε σπασμωδική από πολλούς.

Ο πρώην μεσίτης του και πρόεδρος της Sotheby's International Realty France Αλεξάντερ Κραφτ δήλωσε στο CNN ότι δυσκολεύεται να κατανοήσει τη λογική πίσω από αυτή την απόφαση του Ντεπ. «Φυσικά, εύχομαι στον κύριο Ντεπ καλή επιτυχία στην απόπειρα πώλησης της βίλας του, όμως ως επαγγελματίας που συνεργάζεται με 12 μεσιτικά στην περιοχή, δεν μπορώ παρά να αναρωτηθώ με ποια κριτήρια εκείνος και οι σύμβουλοί του καθόρισαν τη νέα τιμή» είπε χαρακτηριστικά.



Την ίδια στιγμή, ο νέος μεσίτης και διευθύνων σύμβουλος της Zingraf Real Estate που ανέλαβε το έργο της πώλησης Μίκαελ Ζίνκγραφ υποστήριξε ότι πέρυσι είχε γίνει λάθος εκτίμηση της αξίας του ακινήτου. «Αυτό που το καθιστά ξεχωριστό είναι ότι πρόκειται για ένα ολόκληρο χωριό με διαφορετικά σπίτια. Είναι τόσο μοναδικό, που δεν συγκρίνεται. Είναι σαν πίνακας του Πικάσο, κάτι μοναδικό!» επισήμανε με τη σειρά του.

Keywords
Τυχαία Θέματα