Ο Τζιόβας τα δίνει όλα!

SHOWBIZΟ Τζιόβας τα δίνει όλα!Τετάρτη, Φεβρουάριος 24, 2016 - 16:04

Οι ερωτικές περιπτύξεις με τη Μαρία Κίτσου στη θεατρική παράσταση «Δεσποινίς Τζούλια»

«Καυτές» περιπτύξεις κι ολίγον από... γυμνό στη σκηνή του Νέου Θεάτρου «Κατερίνα Βασιλάκου».

Tο Σαββατοκύριακο 27-28/02 η Espresso weekend παρουσιάζει:
ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΙΒΑΡ
Με τα

ωραιότερα παλιά λαϊκά τραγούδια μέσα από
σπάνιους δίσκους της ιστορικής δισκογραφικής εταιρίας

Ο Ορέστης Τζιόβας και η Μαρία Κίτσου πρωταγωνιστούν στο έργο «Δεσποινίς Τζούλια» του Αύγουστου Στρίντμπεργκ, σε σκηνοθεσία Λίλλυς Μελεμέ, σε ένα έργο που ήδη συζητείται έντονα στα θεατρικά πηγαδάκια.

Οι δύο ηθοποιοί υποδύονται τον βαλέ και την κακομαθημένη κόρη ενός αριστοκράτη αντίστοιχα, οι οποίοι ένα βράδυ του μεσοκαλόκαιρου, κατά τη διάρκεια γιορτής του υπηρετικού προσωπικού, συνευρίσκονται στην κουζίνα του αρχοντικού. Μάλιστα, η Μις Τζούλια είναι εκείνη που προκαλεί τον υποτακτικό της να την αποπλανήσει, παρά το γεγονός ότι εκείνος, εκτός από κατώτερός της κοινωνικά, είναι και αρραβωνιασμένος.

Μισόγυμνος

Οι σκηνές ανάμεσα στον Ορέστη και στη Μαρία είναι κάτι περισσότερο από αισθησιακές, ενώ σε μια από αυτές ο μισόγυμνος Τζιόβας κατεβάζει το παντελόνι του, αποκαλύπτοντας τα οπίσθιά του. Η ένταση και η χημεία ανάμεσα στους δύο πρωταγωνιστές είναι έντονη κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι σκηνές να βγαίνουν αρκετά αληθοφανείς και το κοινό να αντιδρά αναλόγως με επιφωνήματα και χειροκροτήματα.

Στην παράσταση παίζει και η Αμαλία Αρσένη, η οποία υποδύεται την υπηρέτρια του σπιτιού, η οποία είναι αρραβωνιασμένη με τον βαλέ.
Κατά τη διάρκεια της ερωτικής νύχτας το «παράνομο» ζευγάρι καταλαβαίνει πως υπάρχει αγάπη ανάμεσά τους, ωστόσο αυτό δημιουργεί αυτομάτως και πρόβλημα. Ετσι ο γοητευτικός άνδρας θα προτείνει στην κυρία του μια ακραία λύση, ως μόνη διέξοδο από την κατάσταση, έναν δρόμο χωρίς επιστροφή.

Keywords
Τυχαία Θέματα