Ο Τζάκσον ποθούσε την ανήλικη Γουάτσον

ΚΟΣΜΟΣΟ Τζάκσον ποθούσε την ανήλικη ΓουάτσονΔευτέρα, Ιούλιος 18, 2016 - 16:38

Γαμπρός στο πλευρό της «Ερμιόνης» από τον «Χάρι Πότερ» ήθελε να ντυθεί ο Μάικλ Τζάκσον. Η 11χρονη τότε Εμα Γουάτσον ήταν, ωστόσο, η δεύτερη επιλογή του, καθώς, όπως τουλάχιστον αποκαλύπτει ο γιατρός του Κόνραντ Μάρεϊ στο αποκαλυπτικό βιβλίο του για τον βασιλιά της ποπ, ο μεγάλος έρωτας του Τζάκσον ήταν η βαφτιστήρα του Χάριετ.

Η...

πιθανότητα γάμου

Μέσα από τις σελίδες του «This is it», ο Μάρεϊ, ο οποίος υπήρξε ο προσωπικός γιατρός του Τζάκσον τα τρία τελευταία χρόνια της ζωής του και καταδικάστηκε σε ανθρωποκτονία εξ αμελείας για τον θάνατό του, υποστηρίζει ότι ο σταρ είχε εμμονή με τη 12χρονη βαφτιστήρα του, κόρη του στενού του φίλου Μαρκ Λέστερ. «Ο Μάικλ την είχε ερωτευτεί από τότε που ήταν περίπου πέντε ετών. Μετά, από τα 12 της, απέκτησε εμμονή μαζί της» υποστήριξε ο Μάρεϊ μιλώντας στη «Mirror», αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι ο Τζάκσον τού είχε ζητήσει να επισκεφτεί τον Λέστερ και να συζητήσει την πιθανότητα ενός γάμου, την περίοδο που βρισκόταν στο Λονδίνο εν όψει των συναυλιών «This is it».

Ο Λέστερ, από την πλευρά του, αρνήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Μάρεϊ, ο οποίος παράλληλα αποκάλυψε ότι ο Τζάκσον συνήθιζε να ντύνεται σαν κλόουν ή να φοράει μάσκες χειρουργείου, για να μπορεί να βγαίνει με call girls χωρίς να τον αναγνωρίζει κανείς. Μια φορά που ο Τζάκσον ήθελε να δεχτεί stripper στο δωμάτιο του ξενοδοχείου «Gold Coast» στο Λας Βέγκας, υποκρίθηκε ότι ήταν ασθενής με εγκεφαλικό, για να μην υποψιαστεί κανείς την ταυτότητά του στο ξενοδοχείο, και ο Μάρεϊ φρόντισε να του στείλει τα κορίτσια στο δωμάτιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα