Ο Τσακαλώτος κατάφερε να θολώσει (περισσότερο) τη διαπραγμάτευση!

18:04 1/3/2017 - Πηγή: Espresso
ΠΟΛΙΤΙΚΗΟσα παίρνει ο άνεμος Ο Τσακαλώτος κατάφερε να θολώσει (περισσότερο) τη διαπραγμάτευση!Τετάρτη, Μάρτιος 1, 2017 - 18:03

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Οι καφέδες στο «Χίλτον» με την Ντέλια Βελκουλέσκου και η δήλωσή του για τη συμφωνία που δεν υπάρχει

Με το κόκκινο σακίδιο μόνιμα κολλημένο στην πλάτη, ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος πήγε στο «Χίλτον» για τις συναντήσεις με την εκπρόσωπο του ΔΝΤ Ντέλια Βελκουλέσκου και τους θεσμούς.

Οι καφέδες στην αίθουσα των διαπραγματεύσεων

πηγαινοέρχονταν, ενώ η Ντέλια, για να αποφύγει τις κάμερες, πέρασε με «πολυμελή συνοδεία» από την πίσω πόρτα.

Υστερα ο υπουργός με «τσαμπουκά» ενημέρωσε τη Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων σχετικά με τη συνεδρίαση του Eurogroup της Δευτέρας 20 Φεβρουαρίου.
Αντί να ενημερώσει, όμως, και να ξεδιαλύνει την κατάσταση, τη... θόλωσε περισσότερο. Παραδέχτηκε ότι δεν υπάρχει συμφωνία, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρω πού θα κάτσει η διαπραγμάτευση». Ούτε εμείς, Ευκλείδη. Εσένα περιμέναμε!

Η Διαμαντοπούλου και η Κοκό Σανέλ!

Γενέθλια είχε στις 26 Φεβρουαρίου η πρώην υπουργός και νυν... «Ωρα αποφάσεων» Αννα Διαμαντοπούλου, που ακομπλεξάριστη δημοσιοποίησε και την ηλικία της, λέγοντας ότι γεννήθηκε το 1959 και προχθές έκλεισε τα 58.
Η Αννα έσβησε τα κεράκια της τούρτας με την οικογένειά της, αλλά δέχθηκε ευχές, κάρτες και δωράκια από όλους τους φίλους της, πολιτικούς και μη. Μια κάρτα, όμως, από αυτές που της έστειλαν ήταν αυτή που άρεσε πολύ στην πρώην υπουργό και νυν επικεφαλής της κίνησης για την αναδιοργάνωση της Κεντροαριστεράς. Την έστειλε μια φίλη της από την Αυστραλία και έδειχνε την Κοκό Σανέλ! Ακαταμάχητη και η Αννα, όπως η θρυλική Κόκο Σανέλ.

Ατάκες από Θεοδωράκη για την οδηγική συμπεριφορά

Μπορεί η γενικότερη πολιτική θεώρηση του Σταύρου Θεοδωράκη (πρόεδρος του Ποταμιού) να μη με βρίσκει σύμφωνη, όμως το γεγονός ότι τάχθηκε δημοσίως κατά της μείωσης των προστίμων στον ΚΟΚ με κάνει να είμαι στη ίδια όχθη μαζί του. «Διαφωνώ με τις εκπτώσεις και τις μειώσεις στα πρόστιμα.

Εκπτώσεις στο έγκλημα;» είπε χθες ο Σταύρος Θεοδωράκης αναφορικά με την οδηγική συμπεριφορά των Ελλήνων και έχει απόλυτο δίκιο. «Ξέρετε», συνέχισε, «πόσοι άνθρωποι σκοτώθηκαν από τον Παντελίδη μέχρι τον νεαρό Jumbo; Χίλιοι οκτακόσιοι.
Ποιος νοιάζεται; Σαν δημοσιογράφος επέμενα στην εξής πρόταση: Τα σχολεία να κάνουν νυχτερινές επισκέψεις στα επείγοντα του ΚΑΤ. Να βλέπουν τα ανοιγμένα κεφάλια, τα αναπηρικά καροτσάκια, τους γύψους, τις βίδες. Τον θρήνο έξω από τις εντατικές. Να μεταφέρουν τη “συζήτηση” στο σπίτι. Ετσι, ίσως οι γονείς τους να αλλάξουν συμπεριφορά.

Σαν πολιτικός, φωνάζω σε ένα κενό. Ερχεται η κυρία Μυλωνά στην Επιτροπή Οδικής Ασφάλειας της Βουλής, έρχεται ο Ιαβέρης, μας ανοίγουν τα μάτια, δίνουν στοιχεία, κάνουν προτάσεις, κάποιοι ξαφνιάζονται, κάποιοι αδιαφορούν και τίποτα δεν αλλάζει».

Σε αποστολή του ΝΑΤΟ ο Σαλμάς

Στη Λωρίδα της Γάζας βρέθηκε ο βουλευτής της Ν.Δ. και πρώην υπουργός υγείας Μάριος Σαλμάς, συμμετέχοντας σε αποστολή του ΝΑΤΟ. Ο Μάριος, που πρώτη φορά ταξίδευε στην περιοχή, φρόντισε μάλιστα να βγάλει αρκετές φωτογραφίες. Ο βουλευτής ταξίδεψε στην Ιερουσαλήμ ακριβώς μια μέρα αφού... πενηντάρισε, μια και είχε γενέθλια μόλις προχθές. «Ο πενηντάρης είναι ένας νέος της εποχής» έχει τραγουδήσει, ως γνωστόν, ο Ζαμπέτας, αλλά η σύζυγος του βουλευτή το πάει ακόμη παρακάτω, λέγοντας: «Κυκλοφορά σαν εικοσάρης κι είναι ωραίος σαν εραστής»!

Ποιος «πλήγωσε» την (ωραία) Αννα;

Η δραστήρια Αννα Καραμανλή μάλλον δεν είχε κέφια όταν πριν από λίγες μέρες έκανε στη σελίδα της την εξής ανάρτηση που ανήκει στον Κλεόβουλο, έναν από τους επτά σοφούς της αρχαιότητας:
«Ο αχάριστος άνθρωπος μοιάζει με σπασμένο πιθάρι, στο οποίο ό,τι καλό κι αν ρίξεις θα πέσει στο κενό». Αραγε ποιος πλήγωσε την ωραία της Ν.Δ.; Για ποιον χτυπά η καμπάνα;

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα