Ο Στιβ Τζομπς εμφανίστηκε στο... Κάιρο!

ΚΟΣΜΟΣΟ Στιβ Τζομπς εμφανίστηκε στο... Κάιρο! Τετάρτη, Αύγουστος 28, 2019 - 18:23

❱❱ Μυστήριο με άνδρα ο οποίος είναι φτυστός ο (νεκρός) συνιδρυτής της Apple! Ξεσηκώθηκαν οι συνωμοσιολόγοι, που θεωρούν ότι είναι ζωντανός και κρύβεται!

Φωτογραφία που απεικονίζει έναν άνδρα που είναι φτυστός ο Στιβ Τζομπς έχει προκαλέσει αμόκ θεωριών συνωμοσιολογίας, που τον

θέλουν να είναι ζωντανός και να κρύβεται στην Αίγυπτο

Ο συνιδρυτής της Apple, που πρωτοστάτησε στην τεχνολογική επανάσταση, πέθανε το 2011, σε ηλικία 56 ετών, έπειτα από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο.

Η φωτογραφία, ωστόσο, που δείχνει έναν σωσία του να πίνει καφέ στο Κάιρο κάνει αρκετούς να αμφισβητούν ότι η ιδιοφυΐα πίσω από τον κολοσσό της Apple πέθανε πραγματικά. Η θεωρία αυτή μάλιστα βασίζεται και στη λεπτομέρεια ότι ο εικονιζόμενος άνδρας δεν φοράει παπούτσια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τζομπς συνήθιζε να περπατάει ξυπόλυτος όταν ήθελε να σκεφτεί παραγωγικά.

Η φωτογραφία αναρτήθηκε στο facebook το Σάββατο, αλλά, όπως διευκρινίζει η βρετανική «Sun», που ανέδειξε το θέμα, δεν είναι ξεκάθαρο πότε έχει τραβηχτεί. Αυτό ωστόσο δεν έχει κάνει τους χρήστες -που πιστεύουν ότι βλέπουν σε αυτήν τον πραγματικό Στιβ Τζομπς- να την αμφισβητούν.

Τα σχόλια

«Αυτός ο τύπος δείχνει πολύ ίδιος με τον Στιβ Τζομπς για να είναι τυχαίο» σχολιάζει χρήστης στο Reddit, ενώ άλλος πρόσθεσε ότι έτσι κι αλλιώς ο δημιουργός της Apple λάτρευε την Αίγυπτο και αυτόν τον πολύ απλό τρόπο ζωής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συνωμοσιολόγοι έχουν αμφισβητήσει τον θάνατο του Τζομπς. Σέλφι που αναρτήθηκε στο Reddit πριν από πέντε χρόνια είχε ξεκινήσει τη φημολογία ότι ο Τζομπς ήταν ζωντανός και κρυβόταν τότε στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Από την άλλη, πολλοί είναι αυτοί που εξακολουθούν να βλέπουν ζωντανό τον Ελβις Πρίσλεϊ, ο οποίος πέθανε το 1977.

Keywords
Τυχαία Θέματα