Ο σκοτεινός εαυτός του Ντάνου και οι αθέατες πλευρές του «Survivor»

17:37 5/4/2018 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΟ σκοτεινός εαυτός του Ντάνου και οι αθέατες πλευρές του «Survivor»Πέμπτη, Απρίλιος 5, 2018 - 17:37

❱❱ Αυτοβιογραφία με κρυμμένα μυστικά και ντοκουμέντα ετοιμάζει ο Αγγελόπουλος

Ο Ντάνος βγάζει τα... άπλυτα του «Survivor» στη φόρα! Ο περσινός νικητής του reality επιβίωσης δήλωσε αποφασισμένος να καταγράψει καρέ καρέ στην αυτοβιογραφία του όλα όσα συνέβησαν στην παραλία των «Διασήμων», χωρίς φόβο αλλά με... πάθος.

«Είναι αρκετά αυτά που θα διαβάσει ο κόσμος, για να καταλάβει για ποιον λόγο είδε αυτές τις συμπεριφορές και αντιδράσεις μου μέσα στο παιχνίδι» αποκάλυψε

ο ίδιος καλεσμένος στον κυπριακό Alpha και στην εκπομπή της Χριστίνας Αριστοτέλους. «Ορισμένα θα είναι γραμμένα ωμά και άλλα πιο στρογγυλοποιημένα, όμως δεν θα ωραιοποιήσω καταστάσεις. Θα γραφτούν πράγματα που δεν γνωρίζει ο κόσμος ούτε και άνθρωποι δικοί μου» πρόσθεσε.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, που πάλεψε σαν... λιοντάρι στον αγωνιστικό στίβο του «Survivor» και στέφθηκε νικητής, θα αναφέρει στα κεφάλαια του βιβλίου που θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα ακόμη και τις πιο σκοτεινές πλευρές του χαρακτήρα του: τα ελαττώματά του!

«Είχα και έχω. Ισως είχα περισσότερα (στο παρελθόν). Ενα από αυτά ήταν η έλλειψη υπομονής» είπε σκεπτικός και συνέχισε πιο αποκαλυπτικός: «...το ψέμα. Οταν ήμουν πολύ πιο μικρός χρησιμοποίησα κάποια στιγμή το ψέμα, αλλά μην το εστιάσουμε στο ότι είμαι ψεύτης. Απλά χρειάστηκε να πω ψέματα και ύστερα κατάλαβα αφενός ότι στενοχωρούν ανθρώπους και αφετέρου ότι δεν οδηγούν πουθενά... Στη συνέχεια έγινα πολύ ειλικρινής και ευθύς άνθρωπος» ανέφερε ο Σκιαθίτης σταρ.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα