Ο sexy κτηνίατρος που καίει καρδιές

SHOWBIZΟ sexy κτηνίατρος που καίει καρδιέςΣάββατο, Ιανουάριος 30, 2016 - 14:30

Δεν συμβαίνει συχνά να λες ότι ο κτηνίατρός σου είναι πιο χαριτωμένος από το κατοικίδιό σου.

Κι όμως κάτι μας λέει ότι οι πελάτες του δρος Εβαν Αντίν στην Καλιφόρνια έχουν παραπάνω από έναν λόγους να τον επισκέπτονται κάθε φορά.

Πρώην part time μοντέλο και personal trainer, ο τουρκικής καταγωγής Αντίν κέρδισε όχι άδικα τον τίτλο του πιο Σέξι Γητευτή Ζώων από το περιοδικό «People» και του πιο hot κτηνιάτρου όλων των εποχών από το portal boredpanda.com, αφού, εκτός από τις καρδιές των ζώων, έχει κατακτήσει και αμέτρητες γυναικείες όλα αυτά τα χρόνια.

Εχοντας περάσει έξι χρόνια ταξιδιών σε έξι ηπείρους για τη διάσωση ζώων που βρίσκονταν σε κίνδυνο, ο 30χρονος Αντίν, ο οποίος τρέφει ιδιαίτερη αγάπη για τα ερπετά, έχει πλέον τη βάση του στην Κτηνιατρική Κλινική Conejo Valley στο Θάουζαντ Οκς της Καλιφόρνιας, όπου ειδικεύεται στη φροντίδα εξωτικών ζώων.

Με τέτοια προσόντα, πάντως, δεν είναι να απορεί κανείς που ο Αντίν είναι... πιασμένος. «Δεν είμαι ελεύθερος. Εχω μια υπέροχη κοπέλα και είμαι πολύ ευτυχισμένος» δηλώνει για την αρραβωνιαστικιά του.

Οσο για τους σέξι τίτλους που έχει κερδίσει, αναφέρει ότι το βρίσκει πολύ αστείο. «Ανέκαθεν πάσχιζα να γίνω ο πιο σέξι κάτι, επομένως είμαι χαρούμενος που μπόρεσα να γίνω κτηνίατρος» σχολιάζει χιουμοριστικά.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Keywords
Τυχαία Θέματα