Ο Σερραίος που έκλεψε την καρδιά της Σταρ Ελλάς

SHOWBIZΟ Σερραίος που έκλεψε την καρδιά της Σταρ ΕλλάςΠαρασκευή, Νοέμβριος 6, 2015 - 15:35

Η Μικαέλα Φωτιάδη έχει βρει τον έρωτα στην αγκαλιά του (επίσης μοντέλου) Γιάννη Μπορμπόκη

Από τον ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Η νέα Σταρ Ελλάς δεν κοιμάται μόνη της τα βράδια. Ενας γοητευτικός Σερραίος, ο οποίος προέρχεται κι αυτός από τον χώρο του μόντελινγκ, έχει κλέψει την καρδιά της. Μια εβδομάδα μετά την εκλογή της στα

καλλιστεία, η «Espresso» ρίχνει φως στην προσωπική ζωή της 22χρονης καλλονής από την Κρήτη, που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς Μις Υφήλιος, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα στο Λας Βέγκας. Ο Γιάννης Μπορμπόκης, όπως είναι τ' όνομά του, γνώρισε τη Μικαέλα Φωτιάδη μέσω μιας κοινής παρέας φίλων πριν από περίπου δύο χρόνια.

Εκτοτε είναι μαζί και μάλιστα εδώ και αρκετό καιρό συμβιώνουν κάτω από την ίδια στέγη. «Τον κέρδισε αμέσως το χαμόγελό της και τον κράτησε ο χαρακτήρας της» μας λέει άνθρωπος από το περιβάλλον του ζευγαριού, συμπληρώνοντας ότι ο Γιάννης έκανε το πρώτο βήμα για να γνωριστούν κι εκείνη ανταποκρίθηκε κολακευμένη, αφού τον είχε ξεχωρίσει επίσης.

Παρά το γεγονός ότι είναι μαζί αρκετό καιρό, ο έρωτάς τους παραμένει δυνατός, σαν να γνωρίστηκαν χθες. «Το αγαπημένο μου στέκι είναι η αγκαλιά της» είπε πρόσφατα εκείνος για την αγαπημένη του σε συζήτηση που είχε με φίλους του, συμπληρώνοντας ότι αισθάνεται πολύ τυχερός που έχει στη ζωή του τη Μικαέλα. Οι δυο τους έχουν κάνει μαζί αρκετά ταξίδια στο εξωτερικό, λόγω της δουλειάς τους αλλά και για αναψυχή. Κατά καιρούς επισκέπτονται και τη Ρόδο, όπου ζουν πλέον μόνιμα οι γονείς του Μπορμπόκη.

Ο ίδιος στήριξε απόλυτα την αγαπημένη του μόλις του ανακοίνωσε την απόφασή της να πάρει μέρος στα καλλιστεία.

Πανηγυρική έξοδος

Μετά τη διάκρισή της την περασμένη Παρασκευή, η Σταρ Ελλάς 2015 διασκέδασε με τον σύντροφό της στο κλαμπ Dream City, όπου και τους απαθανάτισαν οι φωτογράφοι. Ενθουσιασμένος που η Μικαέλα κατέκτησε τον πολυπόθητο τίτλο ομορφιάς, ο Γιάννης έκανε πανηγυρικές αναρτήσεις στα social media, υμνώντας τα κάλλη της αγαπημένης του και ευχόμενος να διαπρέψει και στα Μις Υφήλιος. Η 22χρονη καλλονή έχει κάνει ήδη αρκετές δουλειές στην Ευρώπη και μια πιθανή διάκριση θ' απογείωνε την καριέρα της. Και ο Γιάννης όμως, ο οποίος έχει σπουδάσει πληροφορική και ασχολείται με το μόντελινγκ τέσσερα χρόνια, έχει καταγράψει επιτυχίες ως μοντέλο στο Μιλάνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα