Ο Σεφερλής χάρισε τέσσερις ώρες χαράς στην Ασπασία

15:33 8/1/2016 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΟ Σεφερλής χάρισε τέσσερις ώρες χαράς στην ΑσπασίαΠαρασκευή, Ιανουάριος 8, 2016 - 15:30

Τέσσερις ώρες χαράς και ανεμελιάς, που τόσο της λείπουν, έζησε η Ασπασία Μπόγρη στο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Animus, όπου νοσηλεύεται, μετά τις δύο σφαίρες που δέχτηκε από το όπλο του πατέρα της τον Αύγουστο του 2013 στο Αργος.
Ο

Μάρκος Σεφερλής επισκέφτηκε τον ξανθό άγγελο, ενώ στο δωμάτιο της κοπέλας που δίνει τεράστιο αγώνα για την αποκατάστασή της βρέθηκε λίγες ημέρες νωρίτερα ο τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος.

«Γελάσαμε, συγκινηθήκαμε αλλά και μιλήσαμε πολύ» είπε στην «Espresso» η μητέρα της 19χρονης Σπυριδούλα Φατούρου για την ημέρα που ο Μάρκος Σεφερλής επισκέφτηκε το Animus. «Η Ασπα μου τον αναγνώρισε! Παρακολουθούσε ανελλιπώς τις παραστάσεις του από την ηλικία των τεσσάρων ετών! Τότε γελούσε με την καρδιά της και τώρα που τον είδε στο δωμάτιό της ξετρελάθηκε από τη χαρά της. Στην αρχή ήταν αγχωμένη, αλλά μετά ανοιγόκλεισε τα μάτια της δύο φορές για να μας δείξει ότι ήταν χαρούμενη και ενθουσιασμένη».

Οπως σημείωσε η κυρία Φατούρου: «Κάποια στιγμή παλιότερα την είχα ρωτήσει αν ήθελε να ζητήσω από τον Μάρκο Σεφερλή ή άλλο άτομο της showbiz που θαύμαζε να την επισκεφτεί κι εκείνη μου έγνεψε ότι προτιμούσε τον Μάρκο. Ο ηθοποιός ανταποκρίθηκε άμεσα και, όταν η κόρη μου ρωτήθηκε αν κατάλαβε ότι ο άντρας που πήγε να τη δει ήταν ο Σεφερλής, απάντησε θετικά. Το σημαντικό είναι ότι στις θεραπείες της μετά είχε άλλη διάθεση και όρεξη». Ο Μάρκος Σεφερλής έμεινε στο Animus από τις 12.00 έως τις 16.00. «Συγκινήθηκε πολύ και έλεγε και ξανάλεγε πόσο όμορφη εξακολουθεί να είναι η Ασπασία».

Η μητέρα της 19χρονης αποκάλυψε ότι την Ασπασία επισκέφτηκε και ο Νίκος Οικονομόπουλος: «Είναι επίσης ένας θαυμάσιος άνθρωπος και έκανε την κόρη μου να χαμογελάσει. Πριν από περίπου έναν μήνα είχε έρθει στο Animus και ο Γιάννης Σερβετάς, ο οποίος έδωσε χαρά στην Ασπασία με τις μιμήσεις του! Τους ευχαριστώ όλους για το καλό που έκαναν στο παιδί μου και θα συνεχίσω να καλώ ανθρώπους που λάτρεψε, γιατί της δίνουν δύναμη να συνεχίσει τον αγώνα της. Το χαμόγελο που της δίνουν είναι ευλογία».

ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Keywords
Αναζητήσεις
μπογρης ασπασία πατέρας που ειναι
Τυχαία Θέματα