Ο Ρόκο «πληγώνει» τη Μαντόνα

16:52 7/3/2016 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΟ Ρόκο «πληγώνει» τη ΜαντόναΔευτέρα, Μάρτιος 7, 2016 - 16:51

Ο 15χρονος γιος της αφορμή για να κλάψει στη σκηνή η pop star


Ακόμα και μια βασίλισσα έχει δικαίωμα να δείχνει δημόσια τα συναισθήματά της. Αυτό ακριβώς έκανε η Μαντόνα στη συναυλία της την Παρασκευή στη Νέα Ζηλανδία, καθώς δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της όταν αναφέρθηκε στον γιο της, Ρόκο.

Η βασίλισσα της ποπ

δίνει μάχη με την κακή ψυχολογία που της έχει δημιουργήσει η κόντρα της με τον πρώην σύζυγό της, Γκάι Ρίτσι, αναφορικά με τον γιο τους. Ο 15χρονος έφυγε τον Δεκέμβριο από τη Νέα Υόρκη, για να μείνει στο Λονδίνο με τον πατέρα του. Η υπόθεση κατέληξε φυσικά ενώπιον της Δικαιοσύνης και παρότι δεν έχει υπάρξει ακόμα τελεσιδικία, η Μαντόνα φέρεται ότι παραδέχεται ότι έχασε τη μάχη, αλλά και τον έφηβο γιο της. Εκείνος πάντως μάλλον περνάει καλά με τον πατέρα του, αφού μόλις το Σάββατο ο φακός τούς απαθανάτισε να κάνουν μαζί ποδήλατο στη βρετανική πρωτεύουσα (φωτό).

«Δεν υπάρχει δυνατότερη αγάπη από αυτή της μάνας στον γιο» είπε στο κοινό της η Μαντόνα, προτού αφιερώσει στον Ρόκο το τραγούδι «La vie en rose» και αφήσει δάκρυα να τρέξουν από τα μάτια της. Οσο όμως κι αν κλάψει, δεν πρόκειται να συγκινήσει τον 15χρονο, που θέλει να μείνει με τον πατέρα του. Το δικαστήριο στο οποίο εκδικάζεται η υπόθεση πρότεινε στο πρώην ζεύγος να τα βρει, ωστόσο σε μια συμφωνία 24 σημείων που έχει γραφτεί βρίσκει αντίθετη τη Μαντόνα σε 7 από αυτά. Οπότε η λύση φαντάζει ακόμα μακρινή. Εως τότε ο Ρόκο θα ζει στο Λονδίνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα