Ο Ρόκι με ανάγκασε σε τρίο στα 16 μου

ΚΟΣΜΟΣΟ Σταλόνε ανάγκασε 16χρονη να κάνει τρίο με τον σωματοφύλακά του Ο Ρόκι με ανάγκασε σε τρίο στα 16 μουΣάββατο, Νοέμβριος 18, 2017 - 15:00

❱❱ Καταγγελία «γροθιά» από γυναίκα για τον Σιλβέστερ Σταλόνε και τον σωματοφύλακά του

Από την
Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Πρωταγωνιστής σε σκάνδαλο σεξουαλικής κακοποίησης εμφανίζεται και ο Σιλβέστερ Σταλόνε, ο οποίος κατηγορείται ότι ανάγκασε ανήλικη να συμμετάσχει σε σεξουαλικό όργιο με τον σωματοφύλακά του.

Το περιστατικό συνέβη το 1986, την περίοδο που ο 40χρονος τότε ηθοποιός βρισκόταν στο Λας Βέγκας για τις ανάγκες των γυρισμάτων της ταινίας του «Over the top», σύμφωνα με αναφορά της αστυνομίας που έφερε στη δημοσιότητα η «Daily Mail». Το 16χρονο τότε θύμα έμενε με την οικογένειά του στο «Las Vegas Hilton Hotel», όπου έκανε γυρίσματα ο Σταλόνε. Οταν επιχείρησε να του ζητήσει αυτόγραφο μέσω του σωματοφύλακά του Μάικλ ντε Λούκα, εκείνος της έδωσε τα κλειδιά της σουίτας του ηθοποιού και της είπε να ανέβει σε αυτή «το συντομότερο δυνατόν». Η έφηβη κοπέλα ανέβηκε το ίδιο βράδυ και συνάντησε τον Σταλόνε και τον Ντε Λούκα στον διάδρομο. Μπήκαν όλοι μαζί στη σουίτα και εκείνη με τον διάσημο ηθοποιό άρχισε να κάνει σεξ στο δωμάτιο, ενώ ο σωματοφύλακας έμεινε στο μπάνιο. Αμέσως μετά ο ηθοποιός φέρεται ότι τη ρώτησε αν έχει κάνει ποτέ σεξ με δύο άνδρες ταυτόχρονα και, όταν εκείνη απάντησε αρνητικά, εκείνος φώναξε στο δωμάτιο και τον Ντε Λούκα. Ο σωματοφύλακας την ανάγκασε να του κάνει στοματικό σεξ για μερικά λεπτά και εν συνεχεία διείσδυσε μέσα της, ενώ ο Σταλόνε την ανάγκασε να του κάνει ταυτόχρονα στοματικό σεξ.

Μόλις ολοκλήρωσαν, ο Σταλόνε τής επισήμανε ότι είναι και οι δυο παντρεμένοι άνθρωποι και της τόνισε να μην πει τίποτα σε κανέναν για το περιστατικό, γιατί θα της έσπαγαν το κεφάλι. Η νεαρή κοπέλα κατήγγειλε το συμβάν στην αστυνομία, ωστόσο δεν θέλησε τελικά να κινηθεί νομικά εναντίον τους.

Η εκπρόσωπος Τύπου του Σταλόνε, Μισέλ Μπέγκα, διέψευσε κατηγορηματικά τις κατηγορίες σε βάρος του, λέγοντας ότι πρόκειται για μια «γελοία, ψευδή ιστορία». «Ουδέποτε ο κ. Σταλόνε ενημερώθηκε από τις Αρχές ή από οποιονδήποτε άλλο αναφορικά με το θέμα» επισήμανε. Ο Ντε Λούκα σκοτώθηκε σε ανταλλαγή πυρών με αστυνομικούς το 2013.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα