Ο «ψυχάκιας» είχε βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο με τη μητέρα των νεκρών παιδιών

ΡΕΠΟΡΤΑΖΟ «ψυχάκιας» είχε βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο με τη μητέρα των νεκρών παιδιώνΤετάρτη, Δεκέμβριος 2, 2015 - 12:19

Πρόσωπο με πρόσωπο με τον άνθρωπο που έκοψε το νήμα της ζωής των παιδιών της είχε βρεθεί λίγα λεπτά μετά την τριπλή δολοφονία στη Λεμεσό η μητέρα των αδελφών Παράσχου και Κωνσταντίνου Ντορζή, χωρίς όμως να γνωρίζει ότι τα αγόρια της κείτονταν νεκρά λίγα μέτρα πιο πέρα!

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες για την υπόθεση, η μητέρα των δύο νεαρών είχε τρέξει αλλόφρων στο κέντρο της Λεμεσού για να εντοπίσει τα παιδιά της, καθώς, την ώρα που ο 31χρονος «ψυχάκιας» Χριστάκης Θωμά

κάρφωνε με το μαχαίρι τον 19χρονο Παράσχο, ο μεγαλύτερος αδελφός του Κωνσταντίνος άρπαξε το κινητό του και κάλεσε τη μητέρα τους. «Ελα, σφάζουν τον γιο σου» της είπε, αλλά το τηλέφωνο έκλεισε. Η μητέρα προσπάθησε μάταια να επικοινωνήσει ξανά με τον γιο της, ωστόσο είχε πέσει και ο ίδιος νεκρός, όπως ο αδελφός του και ο σύντροφος της εξαδέλφης τους Αιμίλιος Μιλτιάδους!

Η συνάντηση και η συγγνώμη

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι καθώς έτρεχε να βρει τα παιδιά της, συνάντησε στα στενά της πόλης τον δολοφόνο, ο οποίος προσπαθούσε να διαφύγει. Ο 31χρονος φέρεται ότι την άφησε εμβρόντητη λέγοντάς της: «Συγγνώμη, εν ξέρω τι έκαμα των παιδιών σου»! Στη συνέχεια επέστρεψε στην ταβέρνα του πατέρα του, όπου, όπως παραδέχθηκε ο ίδιος, έψησε μπριζόλες!

Ο μακελάρης Χριστάκης Θωμά, που είχε κουρέψει το μούσι του και φορούσε καπέλο για να μην αναγνωρίζεται, συνελήφθη δύο 24ωρα μετά, ενώ οι αστυνομικοί πλησίαζαν το κρησφύγετό του. Υπό κράτηση τελούν και οι δύο φερόμενοι ως συνεργοί του, ενώ ο πατέρας του, που είδε τον γιο του να σκοτώνει εν ψυχρώ, βρίσκεται μετά τη σύλληψή του στο ψυχιατρείο.


ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα