Ο πικρός καφές του «χωρισμού»

ΡΕΠΟΡΤΑΖΟ πικρός καφές του «χωρισμού»Τετάρτη, Ιανουάριος 16, 2019 - 15:01

❱❱ Καφετέρια στη Θεσσαλονίκη σερβίρει selfieccino με τα πρόσωπα των Τσίπρα και Καμμένου να φιγουράρουν στο καπάκι των ποτηριών

Να τους πιεις στο... ποτήρι φαίνεται ότι είναι για κάποιους λάτρεις

του καφέ ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος, τα πρόσωπα των οποίων φιγουράρουν στα καπάκια των πλαστικών και χάρτινων ποτηριών για ροφήματα σε μαγαζί της Θεσσαλονίκης.

Στο κέντρο της συμπρωτεύουσας η Ελισάβετ και η Ειρήνη δίνουν χρώμα στον καφέ ή στη σοκολάτα των πελατών τους με τη δική τους πατέντα, τον selfieccino. Πλέον τα ροφήματα αποκτούν άλλη... χάρη, καθώς ο κόσμος μπορεί να επιλέξει να βάλει στο καπάκι τη φωτογραφία ή το σχέδιο που θέλει και να απολαύσει αυτό που παρήγγειλε, βλέποντας όποιο πρόσωπο εκείνος επιθυμεί.

Η καφετέρια λειτουργεί από το 2014 και μπορεί να υπερηφανεύεται για τρεις παγκόσμιες καινοτομίες. Η μία είναι ο χρωματιστός καφές, η άλλη το selfie donut (ντόνατ με όποια φωτογραφία θέλει ο πελάτης) και η τρίτη το selfieccino, που αυτό τον καιρό την τιμητική τους έχουν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. και πρώην υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος.

Οπως λένε οι υπεύθυνες του καταστήματος, πολλοί κάνουν έκπληξη στους φίλους τους, αφού τους κερνούν καφέ με τις φάτσες των πολιτικών προσώπων δίχως εκείνοι να το γνωρίζουν, και οι αντιδράσεις τους είναι για γέλια.

Keywords
Τυχαία Θέματα