Ο Παύλος Χαϊκάλης γίνεται Ζαμπέτας!

15:50 1/9/2018 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΟ Παύλος Χαϊκάλης γίνεται Ζαμπέτας! Σάββατο, Σεπτέμβριος 1, 2018 - 15:00

❱❱ Εναν διαφορετικό... ρόλο θα ερμηνεύει από Οκτώβριο ο Παύλος Χαϊκάλης, καθώς θα ανέβει στο πάλκο ως...

... τραγουδιστής (διαθέτει υπέροχη φωνή) για να τραγουδήσει αυτή τη φορά τις δημιουργίες του αξέχαστου συνθέτη Γιώργου Ζαμπέτα. Και δεν θα είναι μόνος. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», δίπλα του στο πάλκο, που θα στηθεί στο νυχτερινό κέντρο Petrogazi, θα βρίσκονται η επίσης ταλαντούχα Τάνια Τρύπη, η οποία θα ερμηνεύσει τα τραγούδια της ρεμπέτισσας

Μαρίκας Νίνου, και ο Χρήστος Παπαδόπουλος, που με το μπουζούκι του θα μας θυμίσει τις αξέχαστες δημιουργίες του Μανώλη Χιώτη, ενώ ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης τζούνιορ ακόμα μία φορά θα ανέβει στο πάλκο για να τραγουδήσει με τη σειρά του τις αξεπέραστες επιτυχίες που «κέντησε» με τη φωνή του στην πολύχρονη πορεία του ο «σερ» του ελληνικού πενταγράμμου.

Ο Παύλος Χαϊκάλης μιλώντας στην «Espresso» για το νέο του καλλιτεχνικό εγχείρημα αναφέρει ότι είναι πολύ ευτυχής. «Δεν έχουμε στόχο να μιμηθούμε τους καλλιτέχνες. Θέλουμε απλώς να προβάλουμε την εποχή μέσα από τα υπέροχα τραγούδια τους» μας λέει και συμπληρώνει: «Επειδή λείπαμε όλοι σε περιοδείες, αρχίζουμε τώρα τις πρόβες, με στόχο να ξεκινήσουμε στις αρχές Οκτωβρίου». Μαζί τους θα βρίσκεται και πλειάδα αξιόλογων καλλιτεχνών.

ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα