«Ο πατέρας μου με είχε αποκληρώσει»

SHOWBIZ«Ο πατέρας μου με είχε αποκληρώσει»Δευτέρα, Απρίλιος 14, 2014 - 12:15

Σε οριστική ρήξη με την οικογένειά της κινδύνεψε να έρθει η Μαρία Μενούνος για τα μάτια του αγαπημένου της, εξαιτίας της καταγωγής του. Ο πατέρας της Κώστας δεν μπορούσε με τίποτα να αποδεχτεί ότι ο σύντροφος της κόρης του δεν ήταν Ελληνας, με αποτέλεσμα να φτάσει στο σημείο να την αποκληρώσει κατά κάποιο τρόπο.


«Ο πατέρας μου θύμωσε πολύ, σχεδόν με αποκλήρωσε, στερώντας μου τη μόρφωση... Είχα μείνει χωρίς σπίτι, χωρίς εκπαίδευση, χωρίς πτυχίο, όμως είχα τον Κέβιν» δήλωσε η 35χρονη Ελληνίδα παρουσιάστρια

σε συνέντευξή της στον ειδησεογραφικό όμιλο AOL, αναφερόμενη στη σχέση της με τον Ιταλοαμερικανό Κέβεν Αντεργκάρο, που άρχισε σε ηλικία μόλις 19 ετών.


Αν και σήμερα ο Αντεργκάρο ζει κάτω από την ίδια στέγη με τους γονείς της Μενούνος, στην αρχή περιέγραφε τη σχέση τους λέγοντας «Ρωμαίος και Ιουλιέτα, τραγωδία δίχως τέλος», αφού τότε ήταν αναγκασμένοι να ζουν χωρίς τη στήριξη των δικών τους, σε ένα ισόγειο διαμέρισμα στη Βοστόνη. Εκεί, όπως λέει η Μενούνος, σε ένα στρώμα ακουμπισμένο στο πάτωμα, περιτριγυρισμένοι από αράχνες, έκανε όνειρα να κατακτήσει το Χόλιγουντ. Ο Αντεργκάρο, αποφασισμένος να την κάνει διάσημη, έστειλε κασέτα της στον τοπικό ειδησεογραφικό σταθμό που αποτέλεσε και την αφετηρία της διαδρομής προς την επιτυχία. Λίγο αργότερα, έχοντας μετακομίσει στο Λος Αντζελες πια, η Μενούνος έγινε ανταποκρίτρια των εκπομπών «Entertainment Tonight» και «Access Hollywood».


«Τότε ήρθαν να μας επισκεφτούν και οι γονείς μου. Ο πατέρας μου ζήτησε συγγνώμη από τον Κέβεν, γεγονός που θεωρώ ένδειξη, δεν ξέρω πώς να τη χαρακτηρίσω... Δεν ξέρω πολλούς άντρες που να ζητάνε συγγνώμη» πρόσθεσε η Ελληνίδα σταρ.


Συμπαρουσιάστρια της εκπομπής «Extra» και με το δικό της reality show «Chasing Maria» στην τηλεόραση πλέον, η Μενούνος εύχεται να εμπνευστούν και άλλοι από το δύσκολο ξεκίνημά της, ενώ αποκάλυψε ότι το μυστικό στην ευτυχισμένη σχέση της με τον Αντεργκάρο, που μετρά αισίως 16 χρόνια, είναι ότι ο σύντροφός της δεν έχει κανένα πρόβλημα με το να είναι «ο άντρας πίσω από τη γυναίκα».


ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

Keywords
Τυχαία Θέματα