Ο Νίκος Ορφανός υποδέχτηκε χθες τον «διάδοχο»!

SHOWBIZΟ Νίκος Ορφανός υποδέχτηκε χθες τον «διάδοχο»! Τετάρτη, Αύγουστος 26, 2015 - 18:18

Πατέρας έγινε χθες το πρωί ο ηθοποιός και βουλευτής του Ποταμιού Νίκος Ορφανός. Η σύζυγός του, δημοσιογράφος Αντιγόνη Παφίλη, έφερε στον κόσμο τον γιο τους με φυσιολογικό τοκετό, στο μαιευτήριο Ελενα. Μάλιστα ήταν επιλογή του ζευγαριού να υποδεχτεί το πρώτο του παιδάκι σε δημόσιο νοσοκομείο και όχι σε κάποια ιδιωτική μαιευτική κλινική. Το μωρό χαίρει άκρας υγείας και γεννήθηκε 3.320 γραμμάρια.

«Ο

διάδοχός μας έφτασε σήμερα (σ.σ.: χθες) το πρωί υγιής και σχιστομάτης! Είμαστε πανευτυχείς και θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας τη χαρά μας! Αγάπη για όλους! Να θυμόμαστε πάντα τα ανεκτίμητα της ζωής» έγραψε ο ευτυχής πατέρας στην προσωπική σελίδα του στο facebook, ενώ ανάρτησε και μία φωτογραφία με τα χεράκια του μικρούλη του.

Να του δώσουν ευχές

Αμέσως πολλοί φίλοι και συνάδελφοί του έσπευσαν να του δώσουν ευχές για το νέο μέλος της οικογένειας, που τις επόμενες μέρες θα πάρει τον δρόμο για το σπίτι του. Εκεί τον περιμένει το δωμάτιό του, στη διακόσμηση του οποίου «κυριαρχεί» ο αξιαγάπητος Snoopy. Αυτό ήταν κάτι που αποκάλυψε ο ηθοποιός με ανάρτησή του στο Instagram. Ο Νίκος Ορφανός και η Αντιγόνη Παφίλη είναι μαζί από τις 12 Δεκεμβρίου του 2012, ενώ παντρεύτηκαν αναπάντεχα πριν από δύο χρόνια με κουμπάρο τον σκηνοθέτη της σειράς «Το νησί» (στην οποία έπαιζε ο ηθοποιός) Θοδωρή Παπαδουλάκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα