Ο Μουτσινάς έχασε τη μαμά του

SHOWBIZΟ Μουτσινάς έχασε τη μαμά τουΠέμπτη, Ιούλιος 23, 2015 - 14:30

«Εμείς στην οικογένειά μου ό,τι κάνουμε το κάνουμε πολύ. Αγαπάμε πολύ, γελάμε πολύ, φωνάζουμε πολύ... Τα κάνουμε όλα πολύ» είχε πει σε συνέντευξή του ο Νίκος Μουτσινάς.

Δυστυχώς, από χθες ο παρουσιαστής θρηνεί τον χαμό της αγαπημένης του μητέρας. Η 59χρονη Φρόσω Ινστάνκο είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο έπειτα από κάποιες επιπλοκές στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε και την Τετάρτη το πρωί υπέστη ανακοπή. Ο θάνατός της συγκλόνισε τον δημοφιλή παρουσιαστή, καθώς -παρόλο

που η μητέρα του πάλευε με επιθετικό καρκίνο- εκείνος ήλπιζε σε ένα θαύμα. Μάλιστα τον περασμένο Μάιο η γυναίκα είχε παραστεί στην πρεμιέρα της παράστασης του Νίκου Μουτσινά «Ο κύριος Παπαπαναγιωτοπουλάκης», στο θέατρο Γκλόρια, και τότε με καμάρι είχε δηλώσει για τον γιο της:

«Εχω άγχος, αλλά περισσότερο συγκίνηση και χαρά που τον βλέπω αυτό που ονειρεύεται να το κάνει». Να πούμε ότι η Φρόσω τον μεγάλωσε ουσιαστικά μόνη της στη Θεσσαλονίκη, έχοντας ως συμπαραστάτες τους γονείς της, τους οποίους όμως έχασε πριν από λίγα χρόνια.

Η κηδεία της θα γίνει την Παρασκευή στο νεκροταφείο Παπάγου.

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα