Ο Κυριάκος διέγραψε τον -εκτός γραμμής- Μίχαλο

ΠΟΛΙΤΙΚΗΟ Κυριάκος διέγραψε τον -εκτός γραμμής- ΜίχαλοΠέμπτη, Ιούνιος 28, 2018 - 16:26

❱❱ Τον πρόεδρο της Κεντρικής Ενωσης Επιμελητηρίων και του ΕΒΕΑ Κώστα Μίχαλο (φωτό) αποφάσισε χθες να διαγράψει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, λόγω της διαφοροποίησής του από θέσεις του κόμματος.

Μάλιστα, η Ν.Δ. δεν δίστασε να τον χαρακτηρίσει «δούρειο ίππο», μέσω του Λευτέρη Αυγενάκη. Κι αυτό, μόλις δύο ημέρες μετά τον διορισμό στενού συνεργάτη της πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ

Αννας Διαμαντοπούλου στην προεδρία του Ινστιτούτου Δημοκρατίας «Κ. Καραμανλής»!

Υστερα από πολύωρη σύσκεψη, το Πειθαρχικό Συμβούλιο της Ν.Δ. ενέκρινε και τυπικά τη διαγραφή, εξαιτίας μη τήρησης σεβασμού στις αρχές, στις αξίες και τις βασικές θέσεις της παράταξης. Ο κ. Μίχαλος είχε εμφανιστεί αισιόδοξος μετά τη Συμφωνία των Πρεσπών για τα Σκόπια, είχε ταχθεί κατά των πρόωρων εκλογών και είχε μιλήσει για «ιστορική συμφωνία» του πρόσφατου Eurogroup, που «βάζει τέλος στα μνημόνια».

«Με την αψυχολόγητη και αντιδημοκρατική απόφαση, αυτός που θίγεται είναι ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης, που προφανώς θεωρεί ότι όποιος εκφράζει διαφορετικές απόψεις από αυτόν είναι και εχθρός του. Του συνιστώ λοιπόν ψυχραιμία» δήλωσε ο Κωνσταντίνος Μίχαλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα