Ο Κ. Πάσσαρης «πρωταγωνιστεί» στη «10η εντολή»

TV GOSSIPΟ Κ. Πάσσαρης «πρωταγωνιστεί» στη «10η εντολή»Πέμπτη, Φεβρουάριος 12, 2015 - 15:48

Ο Κώστας μπαινοβγαίνει από μικρός στα αναμορφωτήρια και στις φυλακές ανηλίκων. Σε μια ένοπλη συμπλοκή συλλαμβάνεται ακόμη μία φορά και φυλακίζεται. Ομως τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά, γιατί η «μεταμόρφωσή» του έχει ξεκινήσει, κάτι που δεν αντιλαμβάνεται ούτε ο ίδιος στην αρχή, αργότερα όμως το διαπιστώνει. Εχει πάψει να είναι άνθρωπος και έχει γίνει ένα εξαιρετικά επικίνδυνο φονικό «Θηρίο».

Αυτός

είναι ο τίτλος του δεύτερου επεισοδίου της σειράς «10η εντολή» του Πάνου Κοκκινόπουλου, που θυμίζει την πολύκροτη υπόθεση του διαβόητου κακοποιού Κώστα Πάσσαρη. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο κρατάει ο Ομηρος Πουλάκης, ενώ συμμετέχουν οι Παναγιώτα Βλαντή, Κωνσταντίνος Μπιμπής, Κωνσταντίνος Μάνος, Χρήστος Καπενής. Συμβολικά θα περάσουν από αυτήν την ιστορία όλοι οι βασικοί πρωταγωνιστές (Στέλιος Μάινας, Αντώνης Αντωνίου, Θέμις Μπαζάκα, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Μηνάς Χατζησάββας, Ερση Μαλικένζου, Ακης Σακελλαρίου, Μυρτώ Αλικάκη, Γιάννης Στάνκογλου) που έκαναν τη «10η εντολή» νούμερο ένα επιλογή στις αστυνομικές σειρές μυστηρίου.

«Οταν σε μια ένοπλη συμπλοκή οι φίλοι του Κώστα -η μόνη οικογένεια που έχει και μέλη της συμμορίας- ο Γιώργος και ο Νίκος, πέφτουν νεκροί από σφαίρες αστυνομικών, εκείνος μεταλλάσσεται. Η φυλακή δεν τον βοηθάει να γίνει καλύτερος άνθρωπος. Το σωφρονιστικό σύστημα αντί να λειτουργήσει θετικά γι' αυτόν, ώστε να μπορέσει να ενσωματωθεί ομαλά στην κοινωνία και να βρει μια δουλειά δρα εντελώς αρνητικά. Αν ο εγκληματίας αφορά και τα μέσα μαζικής εμημέρωσης, τότε ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία του παραβάτη αυξάνεται η επιθετικότητά του ή ανάγκη του για αναγνωρισιμότητα. Πάντως την ώρα που πάει να αλλάξει ο ήρωας θετικά μέσω μιας μοιραίας γυναίκας για εκείνον πάλι η μοίρα του παίζει παράξενα παιχνίδια» λέει στην «Espresso» ο Ομηρος Πουλάκης.

Τα γυρίσματα κράτησαν δέκα μέρες και έγιναν στην Παιανία και στο Δρομοκαΐτειο, που χρησιμοποιήθηκε για τις σκηνές της φυλακής.

Keywords
Αναζητήσεις
passaris 10i entoli
Τυχαία Θέματα