Ο ηθοποιός Χρήστος Βαλαβανίδης γλίτωσε στο παρά πέντε από την οργή της Ωκεανίδας

SHOWBIZΤύχη «βουνό» για τον Βαλαβανίδη!Ο ηθοποιός Χρήστος Βαλαβανίδης γλίτωσε στο παρά πέντε από την οργή της ΩκεανίδαςΔευτέρα, Φεβρουάριος 25, 2019 - 15:15

❱❱ Λίγο μετά την επιστροφή του από το θέατρο, δέντρο λόγω των θυελλωδών ανέμων καταπλάκωσε το αυτοκίνητό του!
❱❱ Η Ωκεανίς θα συνεχίσει και σήμερα με δριμύ ψύχος, βροχές και έντονες καταιγίδες

«Πίτα» έγινε το αυτοκίνητο του αγαπημένου ηθοποιού Χρήστου Βαλαβανίδη, όταν το καταπλάκωσε ένα από τα πολλά δέντρα που σωριάστηκαν εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων της Ωκεανίδας.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου ο γνωστός ηθοποιός επέστρεψε από το θέατρο και άφησε το αυτοκίνητό του κοντά στο σπίτι του στο Παλαιό Ψυχικό. Οπως αποδείχθηκε, είχε άγιο, καθώς λίγο αργότερα το δέντρο κόπηκε από τον αέρα και έπεσε πάνω στο αυτοκίνητό του!

«Περιμένω να έρθουν από τον δήμο να το τεμαχίσουν για να διαπιστώσω στη συνέχεια τη ζημιά. Ευτυχώς με καλύπτει η ασφαλιστική εταιρία» δήλωσε στον ρεπόρτερ της «Espresso» Νίκο Νικόλιζα ο καταξιωμένος πρωταγωνιστής, που στάθηκε τυχερός.

Ριπές ανέμου

Η Ωκεανίς σάρωσε ολόκληρη τη χώρα, σπέρνοντας χιόνια, παγωνιά και θύελλες. Το τηλεφωνικό κέντρο των πυροσβεστικών υπηρεσιών πήρε φωτιά σχεδόν στο σύνολο της χώρας, αλλά και στην Αττική, καθώς οι άνεμοι γκρέμιζαν τα δέντρα και τις πινακίδες.


Χιόνια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Τα πορθμεία έκλεισαν και τα πλοία έδεσαν στα λιμάνια, καθώς οι ριπές του ανέμου έφταναν σε ταχύτητες ακόμα και άνω των 140 χλμ. την ώρα!


Τα χιόνια σκέπασαν και τις βάρκες στη Λήμνο

Η μάχη με τα εκχιονιστικά για να κρατηθούν ανοιχτοί οι δρόμοι ήταν πολύωρη στα ορεινά και τα ημιορεινά της χώρας. Σε αρκετές περιοχές το χιόνι άγγιξε το 1 μ. και το έστρωσε μέσα στη Θεσσαλονίκη, ενώ οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν οχήματα και άτομα. Στο σκοτάδι βυθίστηκαν περιοχές της ανατολικής Αττικής και της ορεινής Μαγνησίας, με τους τεχνικούς της ΔΕΗ να δίνουν αγώνα για να αποκαταστήσουν την ηλεκτροδότηση.

Kλειστά σχολεία

Οπως εκτιμούν οι μετεωρολόγοι, το ίδιο σκηνικό, με δριμύ ψύχος, βροχές και έντονες καταιγίδες, θα συνεχιστεί ως και σήμερα το απόγευμα σε Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, Κρήτη και ιδιαίτερα στο δυτικό τμήμα της. Σε πολλές περιοχές, μεταξύ των οποίων και στην Αθήνα, οι Αρχές αποφάσισαν να μείνουν κλειστά τα σχολεία για να μην προκύψουν προβλήματα με μαθητές. Από σήμερα το βράδυ αναμένεται βελτίωση, η οποία ωστόσο θα είναι πρόσκαιρη, καθώς την Τετάρτη αναμένεται νέος γύρος χιονοπτώσεων στα ορεινά.

Keywords
Τυχαία Θέματα