Ο ιός χτύπησε την οικογένεια Βαρδινογιάννη!

Σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, του Σήφη. Ο επί χρόνια ισχυρός άνδρας της ΑΝΕΚ Lines θορυβήθηκε από τα συμπτώματα που παρουσίασε, εξετάστηκε και εισήχθη στο νοσοκομείο, αφού βρέθηκε θετικός στον Covid-19. Τη γνωστοποίηση της νοσηλείας του στην Εντατική έκανε ο δημοσιογράφος Αγγελος Μενδρινός με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Καπετάνιε, θα περάσει κι αυτή η φουρτούνα. Θα

κωλώσεις για έναν κορονοϊό; Είσαι μαχητής. Γρήγορα κοντά μας» έγραψε χαρακτηριστικά ο γνωστός δημοσιογράφος.
Διαβάζοντας την ανάρτηση, δόθηκε σε αρκετούς η αίσθηση πως πρόκειται για τον Τζίγγερ, τον ανιψιό του «καπετάνιου» Γιώργου Βαρδινογιάννη, του επί σειρά ετών ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο Αγγελος Μενδρινός ξεκαθάρισε με νέο tweet πως «για να μη δημιουργούνται παρεξηγήσεις, είναι ο Γιάννης του Σήφη Βαρδινογιάννης, ο οποίος έπειτα από πυρετό δύο ημερών εισήχθη στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας».

Το μέλος της γνωστής οικογένειας ήταν για χρόνια στο «τιμόνι» της ANEK Lines, ενώ ως το 2013 ήταν και στο διοικητικό συμβούλιο της Hellenic Seaways. Να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δεν έχει οποιαδήποτε επιχειρηματική σχέση με τον όμιλο Βαρδινογιάννη (Motor Oil, Avin, Shell Ελλάς, STAR TV), ενώ ποτέ δεν είχε εμπλακεί με τον Παναθηναϊκό ή τον ΟΦΗ, σε αντίθεση με τα αδέλφια του.

Πηγή: Ο ιός χτύπησε την οικογένεια Βαρδινογιάννη! - Espresso.

Keywords
Τυχαία Θέματα