Ο γοητευτικός μπαμπάς Γιώργος Καραβάς ανάρτησε την πιο γλυκιά φωτογραφία με την κόρη του

Από την στιγμή που ανακοινώθηκε η αποχώρηση της Έλενας Χριστοπούλου από το reality μόδας «Greece’s Next Top Model», οι ιθύνοντες του project έσπευσαν να βρουν αντικαταστάτη, και μάλιστα άντρα, για το ερχόμενο «GNTM Boys & Girls».

Ο νέος μέντορας του reality έπρεπε να πληρεί δύο προϋποθέσεις. Η μία ήταν να έχει διεθνή καριέρα και η άλλη, καλή τηλεοπτική παρουσία. Όλα αυτά τα βρήκανε στο πρόσωπο του

Γιώργου Καραβά.

Το γοητευτικό μοντέλο, το οποίο έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των τηλεοπτικών μέσων, και όχι άδικα, έχει δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένειά με την σύζυγό του Ραφαέλλα, οι οποίοι έχουν αποκτήσει και δύο υπέροχα παιδιά τον επτάχρονο Φίλιππο και την πεντάχρονη Καλλιόπη.

Ο 38χρονος Γιώργος Καραβάς είναι λάτρης των social media και αναρτά συχνά φωτογραφίες τόσο από την επαγγελματική όσο και από την προσωπική του ζωή.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανέβασε μία φωτογραφία με την αγαπημένη του κόρη, έχοντας την αγκαλιά με το πιο τρυφερό μήνυμα που θα μπορούσε να πει ένας μπαμπάς σε μία κόρη:

«Δεν πιστεύω ότι νιώθει κανείς αυτά που νιώθω για σένα τώρα»

«I don’t believe that anybody feels the way I do about you now! ( Wonderwall )
#mygirl #mydaughter #nightout #loveher»

Keywords
Τυχαία Θέματα