Ο.... γαμπρός το έσκασε!

SHOWBIZΟ.... γαμπρός το έσκασε!Παρασκευή, Ιούλιος 18, 2014 - 13:24

Αντί για τα προσκλητήρια που περιμέναμε, μας ήρθε... κεραμίδα! Η γνωστή Ποπάρα, που στα τέλη Ιουλίου θα παντρευόταν τον δικό της «πρίγκιπα» Αλβέρτο, μας ενημέρωσε ότι ο γάμος αναβάλλεται (μέχρι νεωτέρας) τονίζοντας με το γνώριμο χιούμορ της πως «ο γαμπρός... λάκισε».

Η Πόπη Μαλιλωτάκη σχεδίαζε με τον αγαπημένο της επιχειρηματία Φίλιππο Αλβέρτο να παντρευτούν στα τέλη Ιουλίου στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Ιεράπετρα της Κρήτης, με κουμπάρο τον πλαστικό χειρουργό

Θοδωρή Βουκίδη. «Ο Φίλιππος έπρεπε να πάει στη Νέα Υόρκη για δουλειές και γι' αυτό αποφασίσαμε να αναβάλουμε τον γάμο. Μπορεί να γίνει μες στον Αύγουστο, μπορεί και αργότερα, θα δούμε» δήλωσε στην «Espresso» η τραγουδίστρια, χωρίς όμως να δείχνει στενοχωρημένη για την αναβολή.

Τον τελευταίο καιρό η Πόπη προετοιμαζόταν για το μυστήριο με μεγάλο ενθουσιασμό, δοκιμάζοντας ακόμη και μπροστά στον φακό της «Espresso» το νυφικό που θα φορούσε. Οπως μας είχε μάλιστα ενημερώσει, η ίδια είχε διαλέξει (και γράψει) το τραγούδι «Τα θέλω μου», το οποίο θα χόρευε με τον γαμπρό στη γαμήλια δεξίωση.

Αυτή την περίοδο, που ο δικός της πρίγκιπας έφυγε για τις Ηνωμένες Πολιτείες, η Ποπάρα το 'χει ρίξει στον χορό για εκτόνωση και όχι μόνο: «Πηγαίνω σε στούντιο όχι μόνο για να γυμνάζομαι, αλλά και γιατί μου αρέσει πολύ ο χορός. Δεν το κρύβω πως θα μου άρεσε πολύ να πάω στο "Dancing with the stars" και μακάρι να μου έκαναν μια τέτοια πρόταση...»

Keywords
Τυχαία Θέματα