Ο ευαίσθητος Πανταζάρας

18:34 9/3/2016 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΟ ευαίσθητος Πανταζάρας Τετάρτη, Μάρτιος 9, 2016 - 18:34

Ο νικητής του φετινού βραβείου «Χορν» ανακοίνωσε ότι το ποσό των 3.000 € θα δοθεί σε πρόσφυγες και για τη σίτιση μαθητών

Το τηλεοπτικό κοινό τον γνώρισε από τη νέα διαφήμιση της Amstel, όπου με τον Λευτέρη Παπανικολάου-Γκιωνάκη υποδύονται δυο φίλους, οι οποίοι ονειρεύονται να φτιάξουν τη δική τους μπίρα. Ωστόσο, ο ταλαντούχος Αργύρης Πανταζάρας τιμήθηκε με το φετινό

-16ο κατά σειρά- βραβείο «Δημήτρης Χορν», σε μια σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε προχθές στο θέατρο του αξέχαστου ηθοποιού, στην οδό Αμερικής 10.

Ο νεαρός ηθοποιός, που ήταν υποψήφιος μαζί με τους Κωνσταντίνο Ασπιώτη, Κωνσταντίνο Γώγουλο, αλλά και τον Γιώργο Παπαγεωργίου (γιος της Φιλαρέτης Κομνηνού), ανεβαίνοντας στο βάθρο και αφού ευχαρίστησε τους κριτικούς, αφιέρωσε τη νίκη του σε δυο ανθρώπους που, όπως είπε, του άλλαξαν τη ζωή: τον πρόωρα χαμένο σκηνοθέτη και ηθοποιό Λευτέρη Βογιατζή, αλλά και τη σύντροφό του Ελλη.

Η Espresso weekend παρουσιάζει (Το Σαββατοκύριακο 12-13/03)
Γιώργος Μπίλης - 2CD, 30 μεγάλες επιτυχίες
Μαζί, τα Σατυρικά - 3CD με 44 χιουμοριστικά τραγούδια που άφησαν εποχή

Αλληλεγγύη

Μάλιστα, ο Αργύρης Πανταζάρας ανακοίνωσε ότι το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ που συνοδεύει το βραβείο δεν θα το κρατήσει. «Ενα μέρος των χρημάτων θα δοθεί σε προμήθειες για την τροφή και την περίθαλψη των προσφύγων, που η μόνη πατρίδα τους αυτή τη στιγμή είναι η ίδια τους η ζωή. Το υπόλοιπο ποσό θα δοθεί για την ενίσχυση και τη σίτιση στα σχολεία μας, γιατί υπάρχουν παιδιά που μετά το τελευταίο κουδούνι δεν τους περιμένει ένα πιάτο φαΐ στο σπίτι. Αλληλεγγύη είναι η ευγνωμοσύνη για την ίδια τη ζωή» δήλωσε.

Ο Αργύρης τιμήθηκε για την ερμηνεία του στον μονόλογο «ΑΩ» και τον ρόλο του στον «Βασιλιά Ληρ». Ο Βολιώτης ηθοποιός, μάλιστα, πριν από λίγο καιρό ολοκλήρωσε τις παραστάσεις του «Φάουστ» σε σκηνοθεσία Κατερίνας Ευαγγελάτου, όπου υποδύθηκε στο πλευρό του Νίκου Κουρή τον Μεφιστοφελή.

Keywords
Τυχαία Θέματα