Ο ετεροθαλής αδερφός του Ντι Κάπριο στάζει «φαρμάκι»

ΚΟΣΜΟΣΟ ετεροθαλής αδερφός του Ντι Κάπριο στάζει «φαρμάκι» Δευτέρα, Νοέμβριος 21, 2016 - 17:52

Το παράπονο του Ανταμ Φάραρ για τον Λεονάρντο, με τον οποίο έχει να μιλήσει εδώ και δύο χρόνια! «Ο Λίο φαίνεται να ανησυχεί περισσότερο για το περιβάλλον παρά για μένα! Αυτό πονάει»

Την έντονη πικρία του για το γεγονός ότι ο Λεονάρντο ντι Κάπριο του έχει γυρίσει την πλάτη εκφράζει με συνέντευξή του ο ετεροθαλής αδερφός του, που δηλώνει ότι έχει να τον δει δύο χρόνια.

Ο Ανταμ Φάραρ, που έχει ιστορικό κατάχρησης ουσιών αλλά και μπλεξιμάτων με τον

νόμο, υποστηρίζει ότι οι δυο τους είχαν πολύ στενές σχέσεις, οι οποίες ωστόσο άρχισαν να... χαλαρώνουν όταν ο Ντι Κάπριο έγινε πολυεκατομμυριούχος.



«Ημασταν κάποτε τόσο κοντά. Τον αγαπούσα και ακόμα τον αγαπώ. Ομως, δεν έχουμε μιλήσει εδώ και δύο χρόνια. Η τελευταία φορά που τον είδα ήταν σ' ένα πάρτι γενεθλίων πριν από δύο χρόνια» δηλώνει χαρακτηριστικά ο Φάραρ μιλώντας στη Mail Online.
«Με είχε καλέσει ένας άλλος φίλος. Ο Λίο χάρηκε που με είδε και με αγκάλιασε. Οποτε όμως προσπαθώ να του τηλεφωνήσω, τα μηνύματά μου δεν λαμβάνουν καμία απάντηση. Εχει ολόκληρη ομάδα γύρω του και είναι τώρα αδύνατον να διεισδύσεις αυτό το τείχος των παρασίτων» πρόσθεσε με έντονη πικρία ο ζωγράφος τηλεοπτικών σκηνικών.

Κριτική

«Ο Λίο θέλει να σώσει τον κόσμο, αλλά φαίνεται να ανησυχεί περισσότερο για το περιβάλλον και την κλιματική αλλαγή παρά για τον ίδιο του τον αδερφό. Αυτό πονάει» εξομολογείται ο Φάραρ. Ο 45χρονος, που είναι παιδί του πατέρα του Ντι Κάπριο Τζορτζ με την Πέγκι, με την οποία πήγε να συζήσει αφού άφησε τη μητέρα του ηθοποιού, τη Γερμανίδα Ιρμελίν, όταν ο ηθοποιός ήταν ενός έτους, του ασκεί κριτική και για τις ερωτικές του επιλογές.

«Βλέπω τη ζωή του τώρα, το γεγονός ότι ακόμα κυκλοφορεί με μοντέλα, και τον λυπάμαι. Δεν έχει μεγαλώσει. Εγώ είμαι με την ίδια γυναίκα για 17 χρόνια και έχω παιδί, ενώ ο Λίο είναι ακόμα ένας playboy» καταλήγει.

Keywords
Τυχαία Θέματα