Ο Ελληνας «ημίθεος» στο Μπαλί

SHOWBIZΟ Ελληνας «ημίθεος» στο ΜπαλίΔευτέρα, Αύγουστος 29, 2016 - 16:16

Ο Θεσσαλονικιός Σπύρος Παπακωνσταντίνου θα ταξιδέψει στο εξωτικό νησί για να πάρει μέρος στον διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς «Mister Universal Ambassador 2016»

Ενας ωραίος Ελληνας φιγουράρει ανάμεσα στα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου Mister Universal Ambassador 2016. Ο Σπύρος Παπακωνσταντίνου, μοντέλο από τη Θεσσαλονίκη,

θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς, που θα πραγματοποιηθεί στο Μπαλί στις 30 Σεπτεμβρίου.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

«Τα προγνωστικά μέχρι στιγμής με θέλουν στη δεκάδα. Δικός μου στόχος βέβαια είναι η πρωτιά. Επειδή, ωστόσο, θα διαγωνιστούν 60 χώρες, θα ήμουν ικανοποιημένος και με μια θέση στην τελική τριάδα» λέει στην «Espresso» ο Σπύρος, που αυτή την περίοδο προετοιμάζεται εντατικά για τα καλλιστεία.

Ειδική διατροφή

«Κάνω δέκα προπονήσεις την εβδομάδα, ακολουθώ ειδική διατροφή και διαβάζω την Ιστορία των αρχαίων Ελλήνων. Θα ήθελα να μου δοθεί η ευκαιρία να μιλήσω για τα επιτεύγματα των συμπατριωτών μου. Πέρα από τον ήλιο και τις παραλίες, έχουμε και σημαντική Ιστορία» σημειώνει. Μάλιστα χρησιμοποιεί ένα αρχαίο ρητό για να απαντήσει σε εκείνους που υποστηρίζουν πως οι ωραίοι και καλογυμνασμένοι άντρες έχουν συνήθως χαμηλό IQ. «"Νους υγιής εν σώματι υγιεί" έλεγαν οι αρχαίοι» σχολιάζει.

Ο Σπύρος θα αναχωρήσει για το Μπαλί στις 21 Σεπτεμβρίου, όπου θα παραμείνει εννέα ημέρες. Τη συμμετοχή του μοντέλου στον διαγωνισμό στηρίζει η πρόεδρος ομορφιάς και τουρισμού Ελλάδας και Κύπρου Σταυρούλα Νικολάου. Ο Σπύρος, που κέρδισε πέρυσι τον τίτλο Mr G.S. Hellas 2015, θα εμφανιστεί στον διεθνή διαγωνισμό με κοστούμι του οίκου Τρανούλη.
Οσο για τα προσωπικά του; Δεν του παίρνεις κουβέντα. «Θαυμάζω πολύ το ασθενές φύλο, ειδικά στην Ελλάδα έχουμε ωραίες γυναίκες σε όλους τους χώρους, ακόμη και στην πολιτική. Οι πιο σέξι Ελληνίδες πολιτικοί είναι κατά τη γνώμη μου η Εύα Καϊλή και η Ελενα Ράπτη» αναφέρει.

Keywords
Τυχαία Θέματα