Ο Μπόλντουιν «έφτυσε» τη Μέλανι Γκρίφιθ

ΚΟΣΜΟΣΟ Μπόλντουιν «έφτυσε» τη Μέλανι ΓκρίφιθΤετάρτη, Δεκέμβριος 5, 2018 - 19:34

❱❱ Απεγνωσμένες προσπάθειες να ρίξει στο κρεβάτι της τον Αλεκ Μπόλντουιν έκανε η Μέλανι Γκρίφιθ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας του 1988 «Εργαζόμενο κορίτσι».

Η 61χρονη σταρ του Χόλιγουντ αποκάλυψε μάλιστα ότι ο Μπόλντουιν της γύρισε την πλάτη, ρίχνοντάς τη στην αγκαλιά «λύκου» της Γουόλ Στριτ.

«Ο

Αλεκ ήταν όμορφος και γοητευτικός, και ήμουν πολύ ερωτευμένη μαζί του» εκμυστηρεύτηκε στο περιοδικό «The Hollywood Reporter» η Γκρίφιθ, με αφορμή τη συμπλήρωση 30 ετών από την κυκλοφορία της ταινίας που της χάρισε υποψηφιότητα για Οσκαρ.

«Ω, έλα, κάνε μια σχέση μαζί μου» τον παρακαλούσε, όμως, παρά την επιμονή της, ο Μπόλντουιν της το ξέκοψε. «Δεν μπορώ να το κάνω με άτομα με τα οποία δουλεύω» της απάντησε μετά το πολλοστό αίτημά της απογοητεύοντάς την.

Τότε την προσέγγισε ο σκηνοθέτης της ταινίας Μάικ Νίκολς ζητώντας της να συναντήσει τον επικεφαλής της χρηματιστηριακής εταιρίας Axiom capital management Λίαμ Ντάλτον, ο οποίος θα της εξηγούσε πώς λειτουργούν οι επενδυτικές εταιρίες για τις ανάγκες του ρόλου της. Ενώ η ίδια περίμενε να συναντήσει «έναν σπασίκλα της Γουόλ Στριτ», όταν γνώρισε τον Ντάλτον τον βρήκε «πολύ σέξι» και τον ερωτεύτηκε, κάνοντας σχέση μαζί του για αρκετό καιρό.

Keywords
Τυχαία Θέματα