Ο Μπλουμ και η Πέρι έγιναν Αγιοβασίληδες της ελπίδας

ΚΟΣΜΟΣΟ Μπλουμ και η Πέρι έγιναν Αγιοβασίληδες της ελπίδαςΠέμπτη, Δεκέμβριος 22, 2016 - 18:34

Το ζευγάρι των ηθοποιών πήγε σε παιδιατρικό νοσοκομείο του L.A. και σκόρπισε χαμόγελα και χαρά στους μικρούς ασθενείς

Ντύθηκαν με την καλύτερή τους διάθεση, φόρεσαν τα πιο πλατιά τους χαμόγελα και πέρασαν την είσοδο του παιδιατρικού νοσοκομείου του Λος Αντζελες, καταφέρνοντας ύστερα από λίγο να προκαλέσουν χάος - με την καλή έννοια του όρου.



Κέιτι Πέρι και Ορλάντο Μπλουμ έκαναν αυτό που συνηθίζουν

πάντοτε να κάνουν οι celebrities τις γιορτινές μέρες: πρόσφεραν τη συντροφιά τους και λίγη χαρά σε ανθρώπους που την έχουν ανάγκη. Και αυτή τη φορά οι αποδέκτες της αγάπης του ζευγαριού ήταν μικρά άρρωστα παιδιά, που θα περάσουν τα Χριστούγεννα σ' ένα κρεβάτι νοσοκομείου, και όχι στα σπίτια τους.

Κανονική παράσταση

Ο Αϊ-Βασίλης Ορλάντο και η Αγιοβασιλίτσα του Κέιτι δεν περιορίστηκαν σε χαιρετισμούς και φιλιά με τα πιτσιρίκια ούτε στο να μοιράσουν χαμόγελα. Εδωσαν κανονική παράσταση, με τραγούδια και αστεία, αποσπώντας το χειροκρότημα παιδιών και γονιών αλλά και... μερικά δάκρυα από τους τελευταίους, που ένιωσαν την ανακούφιση την οποία πρόσφεραν στους μικρούς «αγγέλους» τους ο Μπλουμ και η Πέρι.



Μερικές ώρες αργότερα οι υπεύθυνοι επικοινωνίας του νοσοκομείου ανέβασαν στα social media φωτογραφίες από την επίσκεψη του διάσημου ζευγαριού, μη παραλείποντας να τους ευχαριστήσουν. «Οι μικροί ασθενείς του παιδιατρικού νοσοκομείου του Λος Αντζελες δέχτηκαν μια επίσκεψη, την οποία άξιζαν τόσο πολύ, από τον Αϊ-Βασίλη και τη γυναίκα του... που έτυχε να μοιάζουν πάρα πολύ με την Κέιτι Πέρι και τον Ορλάντο Μπλουμ» ανέφεραν στην ανακοίνωση που συνόδευσε το φωτογραφικό υλικό. «Η Κέιτι Πέρι και ο Ορλάντο Μπλουμ μάς επισκέφθηκαν και μας είπαν τα κάλαντα» έγραψε μια μητέρα στον λογαριασμό της στο Instagram, ενώ δεν παρέλειψε να πει δημόσια «ευχαριστώ».



Η εμφάνιση του ζευγαριού στο νοσοκομείο αποτελεί, εξάλλου, ακόμα μία απόδειξη ότι οι φήμες για κρίση στη σχέση του κάθε άλλο παρά έχουν βάση. Αν και στην αρχή άφησαν τις φήμες να φουντώσουν, Μπλουμ και Πέρι φροντίζουν τις τελευταίες ημέρες να κάνουν εμφανίσεις και να φωτογραφίζονται, ώστε να διαψεύσουν στην πράξη εκείνους που τους θέλουν στα πρόθυρα ή και μετά τον χωρισμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα