Ο Μπίλι Αϊντολ την άφησε «μπουκάλα»

ΚΟΣΜΟΣΟ Μπίλι Αϊντολ την άφησε «μπουκάλα»Τρίτη, Οκτώβριος 23, 2018 - 17:24

❱❱ Θαυμάστρια σέρνει σε δίκη τον τραγουδιστή γιατί δεν πέρασε τη νύχτα στο κρεβάτι του

Στα δικαστήρια σέρνει τον Μπίλι Αϊντολ θαυμάστριά του η οποία απογοητεύτηκε όταν δεν πέρασε τη νύχτα στο... κρεβάτι του όπως φανταζόταν. Η γυναίκα, όπως αποκαλύπτει το «ΤΜΖ», κατέθεσε αγωγή σε βάρος του 62χρονου τραγουδιστή ζητώντας αποζημίωση για... οικονομική βλάβη αλλά και ψυχική οδύνη.

Η Τζουλιάν Μπεργκ υποστηρίζει ότι τον Οκτώβριο του 2016 ο Μπίλι Αϊντολ

την είχε καλέσει σε συναυλία του στο Λας Βέγκας για να τη γνωρίσει. Σύμφωνα με την Μπεργκ, ο τραγουδιστής άφησε να εννοηθεί ότι μετά τη συναυλία θα περνούσαν τη νύχτα μαζί στο δωμάτιό του στο ξενοδοχείο στο οποίο διέμενε. Τα πράγματα, όμως, εξελίχθηκαν διαφορετικά απ' ό,τι περίμενε εκείνη. Οπως ισχυρίζεται, συνάντησε μεν τον τραγουδιστή κατά τη διάρκεια εκδήλωσης γνωριμίας με θαυμάστριές του, όμως μετά τη συναυλία εκείνος εξαφανίστηκε αφήνοντάς την «μπουκάλα».

Η γυναίκα καταγγέλλει ότι ύστερα από αυτό δεν είχε πού να μείνει για να περάσει τη νύχτα. Οπως λέει, δεν είχε πάρει χρήματα μαζί της, καθώς υπολόγιζε ότι θα έμενε στο δωμάτιο του Αϊντολ, στο ξενοδοχείο του. Ετσι, όταν ο τραγουδιστής έγινε... καπνός μετά τη συναυλία, η Μπεργκ δεν μπορούσε να κλείσει δικό της δωμάτιο ξενοδοχείου. Τώρα ζητάει από τον Αϊντολ αποζημίωση, το ύψος της οποίας δεν καθορίζεται για τα ταξιδιωτικά της έξοδα και το εισιτήριο της συναυλίας καθώς και για ψυχική οδύνη. Εκπρόσωπος του Αϊντολ χαρακτήρισε τις κατηγορίες «ανάξιες λόγου».

Keywords
Τυχαία Θέματα