Ο απίθανος σκύλος που τρέχει στα δύο πόδια!

13:51 5/9/2014 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΕνας τετράποδος γιος του ανέμου στα Γκίνες!Ο απίθανος σκύλος που τρέχει στα δύο πόδια!Παρασκευή, Σεπτέμβριος 5, 2014 - 13:37

Τον Γιουσέιν Μπολτ πρέπει να... έχει πρότυπο ο Τζιφ, το γλυκύτατο Πομεράνιαν που συναγωνίζεται επάξια τον Τζαμαϊκανό σπρίντερ, διανύοντας την απόσταση 0-10 μ. σε μόλις 6,56 δευτερόλεπτα, και μάλιστα τρέχοντας μονάχα με τα πίσω πόδια του! Το ταλαντούχο τετράποδο, το οποίο ζει στο Λος Aντζελες, θα μπει στο βιβλίο με τα ρεκόρ Γκίνες ως ο σκύλος

που τρέχει γρηγορότερα όρθιος στα δύο πόδια. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι τα καταφέρνει εξίσου καλά χρησιμοποιώντας και μονάχα τα μπροστινά του, καθώς χρειάζεται μόλις 7,76 δευτερόλεπτα για να διανύσει απόσταση πέντε μέτρων.

Oσοι τον γνώρισαν από κοντά κατά τη διάρκεια των εξετάσεων στις οποίες τον υπέβαλαν οι υπεύθυνοι των παγκόσμιων ρεκόρ Γκίνες εξεπλάγησαν, καθώς διαπίστωσαν ότι το ταλέντο του δεν περιορίζεται στο σπριντ. Ο Τζιφ επιπλέον μπορεί να χτυπάει παλαμάκια, να πραγματοποιεί υπόκλιση, να κάνει skateboard, αλλά και να «σφραγίζει» με την πατούσα του τα αυτόγραφά του!

Τον τελευταίο χρόνο έχει κερδίσει με τα κατορθώματά του χιλιάδες φαν μέσω facebook, Instagram, twitter και YouTube. Μάλιστα πρωταγωνίστησε σε μουσικό βιντεοκλίπ της Κέιτι Πέρι, καθώς και σε αρκετές τηλεοπτικές διαφημίσεις. «Μπορεί να είναι μικροσκοπικός, αλλά διαθέτει τεράστια προσωπικότητα και ο πλούτος των ταλέντων του δεν μπορεί να αμφισβητηθεί» σχολίασε ο εκδότης του βιβλίου με τα παγκόσμια ρεκόρ Γκίνες, Κρεγκ Γκλέντεϊ, επισημαίνοντας ότι «ο Τζιφ αξίζει αναμφίβολα τη θέση του στο βιβλίο, το οποίο φέτος είναι ιδιαίτερης σημασίας, καθώς εορτάζεται η 60ή επέτειός του».

Το φετινό βιβλίο, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 11 Σεπτεμβρίου, θα επωφελείται από την τεχνολογία της επαυξημένης πραγματικότητας, προσφέροντας στους αναγνώστες τη δυνατότητα να γνωρίζουν τους κατόχους των ρεκόρ μέσα από τρισδιάστατες εικόνες!

Αφροδίτη Ραυτοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα