Ο Alpha θέλει να κρατήσει τη Μελέτη, αλλά με… «ψαλίδι»

Συζητήσεις για να επιστρέψει η παρουσιάστρια στη βραδινή εκπομπή «Μεσάνυχτα»

Ο Alpha θέλει ακόμη την Ελεονώρα στην αγκαλιά του, αν αναθεωρήσει τις οικονομικές απολαβές της! Διαπραγματεύσεις επί διαπραγματεύσεων, λοιπόν, ανάμεσα στον Alpha και στη Μελέτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δημοφιλής παρουσιάστρια συζητά με τη διοίκηση του Alpha την παραμονή της

στον σταθμό, μετά την αποχώρησή της από την πρωινή ζώνη του καναλιού και την ολοκλήρωση της εκπομπής της «Ώρα για Μελέτη».

Έγκυρες πηγές τόνισαν στην «Espresso» ότι οι δυο πλευρές εξετάζουν την αναθεώρηση του συμβολαίου της συνεργασίας τους και συγκεκριμένα την οικονομική αναπροσαρμογή του στις νέες συνθήκες που διαμορφώθηκαν, αφού πλέον η Μελέτη δεν θα παρουσιάζει δύο εκπομπές, όπως εκείνη επιθυμεί, αλλά μία και αυτή εβδομαδιαία.

Οι συζητήσεις των δυο πλευρών -πέραν των οικονομικών, που είναι και η βασική διαφορά τους- αφορούν, όπως ήδη έχει γράψει η «Espresso», την επιστροφή της παρουσιάστριας στη νυχτερινή ζώνη του καναλιού με τη late night παραγωγή «Μεσάνυχτα». Με αυτήν την οπτική και μόνο δεν αποκλείεται να βρεθεί φόρμουλα για τη Μελέτη και να παραμείνει στο κανάλι, εφόσον όμως οι δυο πλευρές συμφωνήσουν στο ύψος των περικοπών.

Από την άλλη μεριά, ο Νίκος Μάνεσης παραμένει, παρόλο τον ντόρο και τη σύγκρουση με την Ελεονώρα, αλώβητος στον Alpha, με την εκπομπή του «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση». Πάντως, φήμες θέλουν λόγω της επιτυχίας του να βολιδοσκοπείται -παρότι δεν είναι περίοδος μετεγγραφών στην τηλεόραση- από το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη. Η πρόταση λέγεται ότι είναι ανοιχτή από το Open, όπου εργάζεται με επιτυχία και η σύζυγός του Φαίη Μαυραγάνη. Ο Νίκος Μάνεσης, που δεν είναι πολύ της… μετακίνησης στην τηλεοπτική του καριέρα, είχε μια σημαντική μετεγγραφή, όταν είχε πάει από τον ΑΝΤ1 στον Alpha.

Keywords
Τυχαία Θέματα